RAD S ANĐEOSKIM KARTAMA - RADIONICA

Anđeoske karte su moćan alat za primanje smjernica na našem duhovnom putu. Nazivaju se i karte za duhovno vodstvo, divinacijske karte isl.

Mogu nam pružiti višu perspektivu neke situacije, problema ili životnih okolnosti. Pokazat će nam dublje razloge koji se kriju u pozadini nekog problema, uputiti će nas na pozitivne aspekte koje treba ojačati i osvijestiti, te pokazati mogući slijed događaja.

Na radionici ćemo učiti o tome kako pripremiti sebe i karte za rad, kako koristiti karte za primanje svakodnevnog vodstva, te kako ih koristiti za dobivanje uvida i savjeta o specifičnim problemima, za sebe i za druge.

Rijeka
nedjelja, 19.02.2017. od 14 do 16h
cijena: 100 kn

Voditeljica: Ana Kubla, TrueSelf centar Zagreb
Ana Kubla autorica je karata za duhovno vodstvo „Plamen srca". Na radionici ćete imati priliku raditi s ovim kartama, te ih i kupiti po cijeni od 120 kn.

DRUŽENJE S ARKANĐELIMA
meditativna grupa

Arkanđeli su anđeli višeg reda koji obavljaju posebne Božanske zadatke. U naš život mogu donijeti osjećaj Višeg smisla, pružaju nam zaštitu, iscjeljenje i pomoć na našem duhovnom putu. Znaju Božanski Plan za nas i šapuću nam ga kad smo spremni slušati.

Na redovnim sastancima grupe koristit ćemo pomoć Arkanđela, kao i njihovih ženskih komplemenata Arhea, u raznim pitanjima našeg osobnog rasta poput iscjeljenja (tijela, uma i duha), emotivnog otpuštanja, manifestiranja obilja, osobnog majstorstva.

Imamo mogućnost primiti podršku na mnogo razina:
• anđeoska podrška našem iscjeljenju, osnaživanju, obnovi
• međusobna podrška – zajedno ćemo rasti, pružajući podršku i ljubav jedni drugima
• podrška grupe – energetski učinak se u grupi multiplicira, pa ako sudjelujemo u grupi od npr. 5 sudionika, energetski će efekt tog rada biti pet puta snažniji nego da to isto radimo sami

Zajedničkim radom, uz pomoć Arkanđela, redovito ćemo raditi na sebi i jačati svoj duhovni imunitet kako bismo s lakoćom odolijevali svakodnevnom stresu i izazovima.

Grupa se u Rijeci sastaje jednom mjesečno, prvi sastanak je 19.2.2017.

teme:
19.2.2017. iscjeljenje srca i nadilaženje svojih ograničenja uz pomoć Arkanđela Rafaela i Majke Marije
11.3.2017. samopouzdanje i osobna moć uz pomoć Arkanđela Mihaela i Arhee Vjere (Faith)

Vrijeme i mjesto održavanja:
nedjelja, 19.2.2017.
17.00-20.00 h
Rijeka
hotel BONAVIA

Cijena: 200 kn

Informacije i prijave:
Marina Salopek
098-9249445
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.trueself.hr