Knjige ne moraju biti skupe

Dragi ljubitelji knjige, dragi čitatelji Dvostruke duge!
Odsad se naše knjige više neće moći kupiti u knjižarama već isključivo izravno od nas. Razlog je dugogodišnja bitka s distributerima oko plaćanja. Velike knjižarske kuće još nam duguju značajne iznose s početka 2015. godine. Knjige su odavno prodane u njihovim knjižarama, naplaćene, a novac nikad nije stigao na naš račun.

To nas je stavilo u proteklo vrijeme u prilično nezavidan položaj. Nismo bili u mogućnosti raditi mnogo na novim izdanjima jer smo otkad poslujemo zadržali politiku redovitog plaćanja našim dobavljačima pa smo se čak i zaduživali kako bismo bili likvidni. Tim istim knjižarskim kućama davali smo velike rabate, a nama je, koji smo radili na knjizi od početka do kraja, ostajalo tek toliko da pokrijemo osnovne troškove. No, ni sredstva koja su nam pripadala nakon odobrenih velikih rabata nisu pristigla na naš račun. Istovremeno, te su knjižarske kuće kupile autorska prava koja su nama istekla i koja mi nismo mogli platiti iz istog razloga – velikih dugova koje oni prema nama imaju.
I tako smo odlučili – svaki mjesec imat ćemo novu akciju, a nove će knjige imati popularnije cijene nego prije jer ćemo popuste radije dati vama direktno koji nas podržavate godinama. Da, shvaćamo, knjige vam više neće biti nadohvat ruke u prvoj knjižari, ali po narudžbi potreban je dan-dva da dostavnom službom stignu na vašu adresu. Vjerujemo da zbog toga nećete odustati od čitanja naših izdanja i nadamo se da ćemo na taj način uspjeti opet krenuti s tiskanjem knjiga koje volimo.
U veljači izlaze iz dotiska "Labirinti i njihove tajne" Adriana Kezele te "Umjetnost davanja" istog autora. To su naslovi koje stalno tražite pa smo odlučili napraviti dotisak. Veljaču posvećujemo njemu kao autoru pa će ovomjesečna akcija biti upravo na te knjige. Zavirite u akcijski kutak te pronađite nešto za sebe ili za poklon već od 10 kn pa nadalje.

U veljači posebno preporučamo "Savršenu ljubav" – knjižicu i cd ili "Tajnu i Oblak" jer veljača je mjesec ljubavi!

Uživajte u čitanju!
Dvostruka duga

Adrian P. Kezele: odabrane knjige po akcijskim cijenama

Sinkronicitet - Buđenje Cjeline; Uklanjanje faktora karme; Umjetnost davanja; Tajna i Oblak; Sadashiva tantra; Rahu - bestjelesni demon; Prije nego odemo predaleko; Maitreya i mnoge druge...