ACRO YOGA RETREAT U ROVINJU

Rovinj, 13.-17.4.2017.
Nakon predivnog iskustva s acro yoga retreata na Velebitu ovog ljeta, odlučili smo da ne čekamo iduće ljeto, već da organiziramo i proljetni retreat! Ovoga puta izbor je pao na Rovinj za Uskrs, uz acro lovit ćemo proljetne zrake sunca na morskom zraku. Pronašli smo i kuću 15 min od centra, idealnu za naše potrebe jer imaju i dvoranu za yogu –Five Elements Guesthouse!

rovinj acro yoga 1Bit će organizirani svi obroci (veganski), a nakon programa imat ćemo i vrijeme za druženje i izlazak do grada. Nudimo i s vama dijelimo sljedeće vještine: yogu (vinyasa i hatha), acro yogu (akrobatsku i terapijsku), akrobalans, stojeve, thai masažu. Moguće je organizirati i žongliranje i bubnjanje na djembeu.

Ukoliko se još niste susreli s ovom vještinom, ovo je idealna prilika da se okušate. Dolazak u paru nije nužan, kao ni predznaje yoge ili acro yoge. Retreat je otvoren za sve nivoe navedenih vještina.

Okvirni program (počinjemo u četvrtak 13.4. ujutro s yogom, a završavamo u ponedjeljak 17.4. s ručkom): yoga, doručak, acro yoga u prirodi uz more, ručak, slobodno vrijeme, thai masaža, večera, druženje.

Donacija za svih 5 dana (uključuje smještaj, 3 obroka dnevno i program): 1700kn

*Moguć je i dolazak u srijedu navečer uz nadoplatu smještaja.
S obzirom na ograničen smještajni kapacitet, prijavite se što prije na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Link na FB event: https://www.facebook.com/events/352907421736451/

Vidimo se uskoro!

 

 

 

 

 Video s našeg retreata na Velebitu možete pogledati ovdje: