GONG KUPKA ZA USPJEŠNOST DONOŠENJA ODLUKA – OPATIJA

18.03.2017. U 17.00 sati, Hotel Ambasador - Opatija

Proces donošenja odluka u nama, gotovo je kontinuiran. Neke donosimo svjesno, neke nesvjesno. Velike i male, teške i lagane. Sve je jako, jako individualno.

Svaka čast hrabrima i jakima, koji sve svoje odluke donose sami i sa vlastitom odgovornošću. Ja se uglavnom susrećem sa ljudima koji traže pomoć u donošenju odluka. I taman kad su mislili da je rješenje na pomolu, da su dobili gotov rezultat, osjete i postaju svjesni, da će to rješenje trebati sami iznjedriti i realizirati.
Neki se u takvim situacijama okrenu na peti i traže nekog drugog savjetnika, iscjelitelja, vidovnjaka ... a neki prihvate tu inicijativu i cijeli proces odlučivanja dovrše do kraja.

Znam da su vaša pleća nježna, mekana, ponekad bolna od preuzimanja odgovornosti, krivice ili samokažnjavanja. Ali nema druge da ona ojačaju, nego da svatko od nas ponaosob, preuzme kormilo odgovornosti u svoje ruke. Tada kad naiđu oluje i nevere, prolazimo kroz njih bez savjetnika, samostalno i hrabro. Jer vi to možete. Vi ste hrabri i jaki :)

Od tih amplituda u donošenju odluka, često se u našem umu, emocijama pa i tijelu, stvore blokade koje priječe put životnoj energiji. Fizičkom masažom tijela možemo razbiti te naslage u mišićima, ali ne i u našim emocijama i umu. Zato poneki često traže pomoć kroz masažu ili fizikalnu terapiju, jer se blokade iz nevidljivih razina ponovno i ponovno spuštaju u tijelo.

Zvuk kao vidljvo - nevidljiva energija prolazi kroz sve razine našeg postojanja. Tako uklanja blokade i što je najvažnije, pomaže podići našu svjesnost na višu razinu, a time i izlazak iz začaranog kruga pokušaj - greška - pokušaj. Takav iscjeljujući zvuk proizvode gongovi i tibetanske zdjele.
Zato predlažem da donesete odluku o dolasku na ovu Gong zvučnu kupku.

Molim vas slijedeće: Ponesite sa sobom prostirku i bočicu vode, oko 50 kn kao preporučenu donaciju, i svakako vas molim da svoj dolazak prijavite sms-om na 098 220 595, jer ovaj put će dvorana uistinu biti relativno malog kapaciteta.

Do skorog viđenja, šaljem veliki zagrljaj svima koji su imali strpljenja ovo do kraja pročitati.

Luka Merlin
duhovni učitelj i iscjelitelj

slušajte Radio Merlin: www.radio-merlin.com