KAKO IMATI VIŠE VREMENA?

U današnjem ubrzanom načinu života mnogi se žale na nedostatak vremena. Uobičajen doživljaj je - puno je posla i obaveza, a malo vremena da sve obavimo.

 

Interesantno je da što smo ubrzaniji, to manje vremena imamo, zar ne? Nije li to čudno? Ne bismo li trebali imati više vremena, ako smo brži?!

To je stoga što vrijeme kao takvo ne postoji, već je ono, u stvari – naš doživljaj. Kreiran je kroz naše misli, naše stanje uma i stanje svijesti. I kao takav, kao nešto što nije fiksno i stvarno, podložan je promjeni. I sami ste doživjeli da vam vrijeme nekad prolazi brzo, nekad sporo – dakle vrijeme nije fiksno.

Kada uvidimo što je u stvari vrijeme i kako kreiramo svoj doživljaj vremena kroz Tri principa kreacije (Um, Misao, Svijest), počinjemo imati puno više vremena u svakodnevnom životu. Stignemo obaviti sve što želimo, s užitkom, bez žurbe i stresa. Puno smo opušteniji i većinu vremena se možemo osjećati kao na godišnjem odmoru, bez obzira kojom aktivnošću se u tom trenutku bavili.

Na seminaru ćemo detaljnije pričati o ovome i, nadam se, pomoći vam u većoj ili manjoj mjeri osloboditi se okova vremena.

Dobrodošli!

Seminar u Zagrebu 06.05.2017. od 11-14.15h

Voditeljica: Romana Đekić
Više na http://www.romanadekic.com/seminar_zagreb.php
___________________
Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima.