Nakon prekida - skok! u novi život

VIKEND INTENZIV
Nakon prekida - skok! u novi život
U Zagrebu, od 28 – 30.07.2017.
Cilj ovog intenziva je skok! u novi život. Ako smo zapeli, vjerojatno to baš ne možemo sami. Možda bismo mogli uz mnogo muke i vremena, ali čemu? Iz zbunjenosti treba brzo van.

Kome je namijenjena radionica?
Bez obzira na to je li se prekid tek dogodio, da li o njemu samo razmišljate ili je davno iza vas, ali još "vuče" trag, očito je da niste u svojoj snazi, kao da nemate sebe.
Možda ste zasljepljeni strahom od budućnosti, možda ste izgubljeni u sadašnjosti, možda ste zakačeni za prošlost, a možda sve to u isto vrijeme. Ostale aspekte svog života vodite odraslo i odgovorno, s lakoćom, znači da imate resurse, da znate živjeti. Ali prekid vas je "izbacio iz cipela", kao da to niste vi.
Ne mora tako biti. To stvarno nije potrebno. Nekad treba stati i odskočiti. Motanje u krugu po starim pričama ne vodi nikud. Dođite na vikend intenziv i hop!

Što ćemo raditi?
Bit će to niz tik-tak koraka ka buđenju iz te situacije i uzimanja života u obje ruke! Pravac Život! Petak, subota, nedjelja i da vidite kako oči sjaje novim sjajem :) - Kroz to treba proći brzo, a ne čmrljiti godinama.
Predavanjima i vježbama ćete istraživati i upoznavati sebe, svoje zablude, neajsnoće, i zastiranja te tako naučiti kako van iz sadašnje situacije. Fokus je na rješenju, a ne na problemu. 
Što sigurno nećete dobiti na ovom intenzivu? Što ćete sigurno dobiti?
Ne obećajem brisanje svih neugodnih osjećaja, ne obećajem instant rješenje, princa na bijelom konju, povratak partnera ili partneru, ne obećajem.
Ali, sigurno je da se poslije intenziva nećete prepoznati. Imat ćete drugačiji osjećaj sebe, drugačiju perspektivu, drugačije viđenje sebe, partnera, prekida, budućnosti. Za samo jedan vikend nije loše, zar ne :) ? Koliko je očajnih vikenda besmisleno prošlo? Vrijeme je za jedan smisleni.


Saznat ćete:
- koji ste tip
- koji je tip vaš (bivši) partner
- zašto boli
- kako iz toga van
- kakav vam partner treba
- kojim ga pogrešnim postupcima izbjegavate
- što činiti
- ima li života poslije? (ima, naravno :) )
- Kakav bi mogao biti vaš život koji je pred vama?
- koji su sljedeći konkretni koraci
Upoznat ćete druge žene koje imaju slična iskustva, vidjet ćete da niste same. Dobit ćete podršku voditeljice, upute i vodstvo prema vašim potrebama.


Napomena za rad u grupi: Sami birate koje ćete informacije izložiti drugima. Nitko vas neće tjerati da govorite što ne želite. Sve informacije koje date voditeljici u individualnim konzultacijama ostaju između vas. Diskrecija je važna. Važna je sigurnost.

RASPORED RADA
PETAK, 28.07.
17.00 - 21.00 - radionica 
SUBOTA, 29.07.
10.00 - 13.00 - radionica
pauza za ručak
14.30 - 17.30 sati - radionica
NEDJELJA, 30.07.
10.00 - 14.00 - radionica
Program: Konkretne teme kojima se bavimo neće biti objavljene, predstavljamo ih samo na konzultacijama.

Sadržaj: U cijenu je uračunato:
- 14 sati nastave (predavanja, vježbe, asistencije),
- radni materijali
- 30 minuta konzultacija prije radionice (vrijednost 200 kn).
Grupa može imati do 6 polaznica.
Ako nemate smještaj u Zagrebu, možemo vas spojiti da dijelite apartmane.
Informacije o pripremi za radionicu dobit ćete nakon prijave.

Voditeljica: Nadja Skazlić, autorica programa Novi život Nova Ja
Cijena intenziva: 950 kn
Mjesto: Zagreb, Derenčinova 22 (blizina Kvaternikovog trga)
Prijave vrijede uplatom nepovratne akontacije od 350 kn do 15.07. Ostatak možete platiti do početka radionice.
Zašto do 15.07.? Zato što ćete dobiti zadaću kao pripremu za radionicu. Trebat će vam za nju vremena.

Podaci za plaćanje su ovdje: Kontakt

Ako želite ići i na vikend intenziv "Nakon prekida - skok! u novi život" (Zagreb) i na mini retreat "Tihi dodir duša" u Sloveniju, odobravamo popust na cijenu radionica (950 + 900) od 10%, ukupno 185 kn.


Bilješka nakon prvog intenziva:
Intenziv je bio intenzivan, naravno :) , ali je donio velike pomake.  Nekoliko komentara nakon radionice:
«Došlo je do prekida..saznala sam za Intenziv. Odmah sam se prijavila, jer bol koju sam osjećala u tom trenutku jedva sam podnosila.
Nije bilo lako...vraćanje u stanje dok sam bila u vezi, sjećanja su boljela... kao da mi se činilo da sve to ipak nije za mene...sam kraj Intenziva je za mene bio odgovor na sve. Sve mi je bilo jasno. Saznala sam zašto i kako se više ne dovesti u sličnu situaciju. Upoznala sam žene sa istom situacijom, osjetila da nisam sama, osjetila da nisam kriva...osjetila da ne mora više biti tako!
Dobila alate i vjetar u leđa.
Hvala Nadja...»

«Spavala sam noćas bolje. Svjetlo na kraju tunela je malo bliže i malo veće.
Čaša nije više poluprazna, već polupuna. Intenziv mi je bio slamka spasa, jer dva mjeseca nakon prekida nisam mogla sakupiti svoje razbacane dijelove i krenuti dalje.
Zapletena u bol i povrijeđenost nisam vidjela naš odnos u pravom svjetlu, razloge prekida i svoju vlastitu ulogu u tome. Radionica „Nakon prekida“ podigla je koprenu, pogled na moju vezu je drugačiji, poslušala sam tuđe priče, iskoračila iz svoje. Manje je bilo jadno, tužno i samotno. Svi su mi pomogli krenuti u sutra. Hvala, preporučujem.
Ostavljam to što sam imala s njim sa zahvalnošću i idem dalje. Rjeđe se okrećem i sjećam.
Idem u budućnost polako, ali idem.”

"Evo da se javim s komentarom na radionicu. Bilo mi je jako ugodna atmosfera, rad u maloj grupi je definitivno veeeelika prednost. Nekoliko životno važnih kockica se posložilo. Velike su to teme i procesi, ali uspjela si u tri dana sažeti i podcrtati neke bitne smjernice, što u tako kompleksnoj temi odnosa i nas samih nije lak zadatak. Tvoja iskrenost i dijeljenje osobne priče je ono što zaokružuje cjelinu, jer najbolje se podučava iz iskustva vlastite kože. Sigurno će ova radionica doživjeti još puno izdanja!! Veliki pozdrav!"

 

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE. HVALA.

 

Želite li provjeriti je li intenziv za vas, javite se mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom 095 199 35 32.

ISTRAŽITE TAKOĐER:
Vaša iskustva - što kažu ljudi koji su do sada radili sa mnom
O meni
 - saznajte moj put, iskustvo i obrazovanje
U medijima - pogledajte video snimke mog gostovanja u raznim TV emisijama
Blog – pronađite se u tekstovima
Veseli me biti uz vas u trenutku kad odlučujete napraviti novi korak, novi skok! u novi život.
AKO NE ŽELITE RADIONICU:
Ako ne želite radionicu, možemo raditi u živo, telefonom ili putem Skypea, Facebooka, What's App-a ili na višednevnim individualnim retreatima. Saznajte više:
O individualnom radu Nakon prekida
Knjižica Prva pomoć nakon prekida veze ili braka (uz prijavu u Riznicu - korisničke stranice)
O individualnom radu - paketi
AKO ŽELITE NEŠTO POSEBNO:
Individualno povlačenje – više dana samo s tobom