BIOTERAPIJA – GRUPNI BIOENERGETSKI TRETMAN

U studiju Radiona Tišine održavati će se grupni bioenergetski tretmani od 14.10 do 17.10. u slijedećim terminima:

14. listopad, subota
grupa I: 10.30 – 11.30h
grupa II: 12.00 – 13.00h
15. listopad, nedjelja
grupa I: 10.30 – 11.30h
grupa II: 12.00 – 13.00h
16. listopad, ponedjeljak
grupa I: 18.00 – 19.00h
grupa II: 19.30 – 20.30h
17. listopad, utorak
grupa I: 18.00 – 19.00h
grupa II: 19.30 – 20.30h

Jedan ciklus bioterapije sastoji se od četiri terapije koje se provode u kontinuitetu četiri dana zaredom prema navedenim terminima. Radi se u malim grupama od pet pacijenata. Potrebno je najaviti dolazak i prisustvovati sva četiri dana terapije. Također je potrebno posjedovati dijagnozu liječnika za oboljene na kojem ćemo raditi, ukoliko se terapiji ne pristupa sa ciljem podizanja općeg stanja organizma. Terapija nema cijenu već se nagrađuje slobodnom donacijom.

O BIOTERAPIJI

Bioenergetska terapija potiče imuni sustav u organizmu oboljelog na kvalitetniju funkciju i adekvatna je za sve vrste fizičkih i psihičkih oboljenja. Ciklus terapije uobičajeno se sastoji od četiri tretmana unutar kratkog vremenskog perioda dok je za ozbiljnije tegobe potrebno ponoviti ciklus terapija, ovisno o težini i trajanju oboljenja. Razlog je taj što je oboljeli organizam potrebno izložiti terapiji određeno dulje vrijeme obzirom da su bolest i ono što ju je uzrokovalo i sami nastajali i trajali određeno vrijeme.

Izvan navedenih termina izvodim INDIVIDUALNE BIOTERAPIJE koje omogućavaju detaljniji i osobniji pristup pacijentu. Individualnoj bioterapiji obično dodajem shiatsu pristup jer se u praksi pokazalo da masaža omogućuje primatelju da kvalitetnije primi energetski tretman. Kod težih oboljenja kada pacijent nije u stanju doći do studija moguć je posjet i rad u kući pacijenta.

O MENI

goran puljko
Profesija kojom se bavim rezultat je dugogodišnje prakse i ljubavi. Bioenergetskim terapijama i shiatsuom se bavim profesionalno od 2008 godine. Za shiatsu praktičara školovao sam se u Finger Lakes School of Massage u SAD-u (Ithaca, NY). Bioterapiju sam završio pri udruzi Nosce te ipsum, certificirani sam praktičar rekonektivnog iscjeljivanja i majstor reikija. Završio sam školu za karmičku dijagnostiku i izučio thai yoga masažu. Najbolje od svih pristupa kombiniram prema potrebi pacijenta. Član sam Hrvatskog udruženja za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu HUPED.

 

 

 

 

CIJENA GRUPNE BIOTERAPIJE:
slobodna donacija

CIJENA CIKLUSA OD 4 INDIVIDUALNE BIOTERAPIJE:
300,00 kn

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE. Hvala.

LOKACIJA:
RADIONA TIŠINE – STUDIO ZA BIOENERGETSKU TERAPIJU I SHIATSU
Ul. Vladimira Ruždjaka 6 (kvart Savica)

KONTAKT:
Goran Puljko, bioterapeut / shiatsu praktičar
091 – 5706 478
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijavite se ovdje: