ZVUK I POKRET

U velikoj seriji programa riječke ŠKOLE ZVUKA, koja istražuje različite aspekte zvuka i njegovog utjecaja na nas, a, nakon upravo održanog programa ZVUK I JOGA, ponuđeno nam je da ispitamo ZVUK I POKRET.

Za realizaciju navedenog naslova pobrinut će se voditelj plesne meditacije DREAMDANCE, Den, koji nakon pauze od ljetnih termina na Krku nije postavljao svoju radionicu kako bi pokrenuo upravo serijal Škole zvuka. No, eto i oni koji vole gibanje uz ritam i lijepe zvukove pomno probrane glazbe doći će na svoje. Uobičajena shema DreamDancea je nakon početnog zagrijavanja istraživati dijelove sebe kroz zvučno putovanje našom planetom. Različiti narodi nude različite zvukove i glazbu, a staviti sve unutar jednog programa prava je specijalnost voditelja, bivšeg D.j.-a, glazbenog urednika i zvukoljupca.


Znali Vi ili ne znali plesati, sasvim je svejedno, uživanje i dobra zabava je zagarantirana, a potrebno je donesti dobru volju da se otiđe s još boljom. I onda vas to drži danima nakon.

Zašto se zove Dreamdance? Ako "dobro protljate" sebe plesom, kao čarobnu lampu, možda vam se i želje ispune ;-) Ne vjerujete? probajte!

Nedjelja, 15.10.2017. od 18h (trajanje cca 2pol sata) Rijeka, dvorana MO Kozala, rezervacije mjesta su poželjne jer je broj učesnika ograničen veličinom dvorane.
Info i prijave na www.spirit-ri.hr