Noć Gongova - Gong Puja

Gong Centar Prema Vama vas poziva na
Noć Gongova  - Gong Puju
21./ 22. listopad, subota/nedjelja, 22:30 – 06:00
Zagrebački Velesajam, dvorana Brijuni/Upravna zgrada

Gong Puji će prethoditi sat Kundalini joge i meditacija koje će voditi
Instruktorice Kundalini joge Cornelia Džepina Burić i Silvana Leskovar

18:30 – 20:00
dvorana Brijuni/Upravna zgrada

Otpustimo zajedno stare energije i proslavimo povratak jeseni!

Prepustimo se s povjerenjem dobrim i iscjeljujućim vibracijama 16 planetarnih Gongova: Sunce, Zemlja, Mjesec, Jupiter, Venera, Sedna, Nibiru, Chiron…

Uz Silvanu Leskovar i Mirjanu Maksimović, voditeljice Gong centra Prema Vama i Peter Hess Akademije, svirat će drage kolegice i kolege, zvukoterapeuti iz Hrvatske.

Gong Puja je svečani ritual, molitva. Spontana meditacija uz zvuk nježnog sviranja Gongova u trajanju od 7 sati i 30 minuta. Uvijek je posvećena potrebi mira, nenasilja i zaštiti zlostavljane djece i odraslih, a svaka osoba može odrediti i posebnu namjeru za sebe ili svog bližnjeg, kao što je na primjer: ozdravljenje, uspjeh u radu, učenju, poboljšanje odnosa...

Na Gong Puju dođite u ugodnoj odjeći, ponesite prostirku, deku ili vreću za spavanje i bočicu tekućine (preporučujemo vodu). Ulaz u dvoranu će biti otvoren od 22:00 sata.

Organizator: Gong Centar Prema Vama
Voditeljice: Silvana Leskovar i Mirjana Maksimović

Ulaznica za Gong Puju: 80,00 kn
Ulaznica za Kundalini jogu: 30,00 kn

Zbog ograničenog broja mjesta u dvorani, preporučujemo rezervaciju na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 ♦