Mini radionica - Temelj povezanosti u partnerstvu

Osjećaj duboke i bliske povezanosti s drugom osobom je temeljni osjećaj koji se pojavi kada se zaljubimo i osjetimo da je ta osoba "ona prava", da nam je s njom drugačije nego s ostalima, da nas kontakt s njom ispunjava i čini sretnima.

I taj osjećaj duboke bliskosti i povezanosti stvarno je osjećaj koji većinu ljudi usrećuje. Ako smo imali sreće takvo smo iskustvo već dobili u ranom djetinjstvu u odnosu s roditeljima, a kada odrastemo čežnja za tim osjećajem transformira se u želju da se kao odrasla osoba na toj dubokoj razini povežemo s drugom odraslom osobom.

U razdoblju romanse s partnerom većina iskusi ovakav odnos. No, isto tako veliki dio partnera s vremenom doživi da se odnos transformira i izgube tu vrstu povezanosti. Još gore je kada tu povezanost zamijene nerazumijevanje i distanca.

U zrelom partnerskom odnosu možemo postići jednaku povezanost i bliskost na prizemljeniji i trajniji način što doprinosi održavanju dubokog i bliskog odnosa koji nas trajno ispunjava.

Na ovoj mini radionici ćete moći promotriti svoje odnose, uvidjeti koje su kritične točke na kojima nastaje nepovjerenje te početi rješavati te kritične točke.
Na radionici mogu sudjelovati partneri koji će raditi međusobno te pojedinci koji će raditi na odnosu koji odaberu.

Ova metoda je primjenjiva i na odnose koji nisu partnerski pa motivacija za dolazak može biti i neki drugi bliski odnos, npr. roditeljski, bratski, prijateljski,...

Radionica je namijenjena svima koji žele unaprijediti svoj odnos dubljom povezanošću bez obzira da li postoji problem koji narušava odnos ili jednostavno želja za dubljim odnosom.
Radionica je prikladna i za one koji imaju problem u partnerstvu i žele ga riješiti.

Vrijeme održavanja: ponedjeljak 23.10. od 18 do 21
Mjesto održavanja: Zagreb, Gundulićeva 19. Detalje će polaznici dobiti po prijavi

Cijena radionice je 150 kn za parove i 100 kn za pojedince

Za sudjelovanje nije potrebeno predznanje ili iskustvo.
Voditelj: Kruno Šunjić, integrativni terapeut
https://www.facebook.com/partnerstvonovogdoba/

Prijave za radionicu molim pošaljite na
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.