OBILJE - JEDNODNEVNA RADIONICA

’Sve što želimo zapravo je već ovdje – potrebno je samo maknuti prepreke.’

Ovisno o našim životnim situacijama i prioritetima, obilje za svakoga od nas ima drugačije značenje i čeznemo za njim u raznim oblicima. Možda ga želimo u obliku financijske, to jest materijalne dobrobiti, možda u ljubavi i odnosima, možda i u kreativnom ili duhovnom smislu ili na svim tim, ali i drugim područjima. Ono što je zajedničko u različitim oblicima čežnji je želja za zadovoljstvom i ispunjenjem.

Tržište popularne duhovnosti nudi pregršt knjiga i metoda za postizanje obilja. Te metode nerijetko ostanu na domeni pozitivne afirmacije i ne nude dublju uvid u prostor naših nesvjesnih tokova – često nas ostavljaju bez željenih rezultata.

Za kreaciju vlastitog obilja, u kojem god obliku, u prvom koraku potrebno je upoznati prostor nesvjesnih tokova i otkriti nesvjesne iskrivljene zaključke (imidže) te razna ograničavajuća vjerovanja o sebi i svijetu. Osvještavanjem, razumijevanjem i tjelesno- emotivnim izražavanjem nesvjesno sabotirajućih tokova možemo doći do mogućnosti transformiranja istih.

Kako postepeno otklanjamo prepreke, tako otvaramo prostor za drugi korak: – otkrivanje naših stvarnih želja, stvarnih potreba, čije ispunjenje nam uistinu pružaju osjećaj zadovoljstva.
Potom slijedi definirati konkretne korake i načine dostizanja ciljeva kao i naše resurse te krenuti u tom smjeru.

U ovoj jednodnevnoj iskustvenoj radionici bavit ćemo se primarno pitanjem financijske, to jest materijalne dobrobiti. ali tehnike i alate dobivene na radionici mogu se primijeniti za kreiranje obilja u bilo kojem obliku.

Bavit ćemo se također i otvaranjem pozitivnog toka snage kao i podrške koja je potrebna za konkretne korake u ostvarenju onoga što želimo. Raditi ćemo i mapu negativnog sabotirajućeg i pozitivnog podržavajućeg toka u nama te postavljanje ciljeva i stvaranjem novih uvjerenja iz zdravog i utjelovljenog mjesta. Na kraju ćemo istražiti koji su to vlastiti konkretni koraci koji su potrebni za kreaciju obilja kakvo želimo. Naposljetku, obilje je uvijek rezultat odnosa predanosti vlastitom životu te naše prisutnosti i spremnosti da uistinu primimo ono što nam život pruža.

Na radionici ćemo se služiti različitim tehnikama integrativne tjelesno orijentirane terapije po metodi CIRa te prakse Movement Medicine.

Cilj radionice:
*istraživanje nesvjesnih tokova koji stoje na putu prema obilju
*osvještavanje ograničavajućih vjerovanja
*osviještavanje svojih stvarnih želja i potrebe
*stvaranje konkretnih koraka do ostvarenja vlastite vizije obilja
*mapa resursa (postojećih i novih)

Kako ne vjerujemo u instant rješenja, tako je i cilj ove radionice ponuditi uvid u vlastitu psihodinamiku te istraživanje resursa i različitih mogućnosti kreacije. Na taj način dobit ćete jasniju sliku i osjećaj potrebnih koraka za stvaranje vlastitog obilja.

Voditeljice: Eva Institoris i Tamara Sertić, integrativne terapeutkinje

21.10.2017.
Centar Meleta,
Črnomerec 46, Zagreb

Raspored održavanja:

21.10 (sub) – 10-18 h, pauza za ručak 13-14.00h

Za radionicu je potrebna prijava, a broj polaznika ograničen.
Rok prijave je ponedjeljak, 16.10.2017. ili do popunjenja kvote.

Cijena cjelokupne radionice je 400 kn, a za rane prijave do 16.10.2017. godine cijena je 350 kn.
Popust imaju osobe koje sudjeluju u programima ili terapijama Centra Meleta i za njih je radionica 350 kn, a za rane prijave (do 16.10.2017.) 300 kn. Plaćanje na prvom danu radionice.

Za prijave i dodatne informacije možete se javiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili mob 091 5456 537 (Eva Institoris) / 099 7028 389 (Tamara Sertić)