Quantum Healing – kvantno iscjeljivanje u Zagrebu

Ono što brojni duhovni pravci tumače tisućama godina, kvantna je fizika i znanstveno dokazala: praznina je izvor neograničene količine energije koja nas iscjeljuje. Zato se danas kvantne tehnike sve više i koriste u procesu iscjeljivanja, manifestacije željene realnosti, i općenito, u procesu osobnog razvoja.

Kako funkcionira QH proces?
U Quantum Healing procesu, kojemu je cilj pomaknuti osobu iz pozicije problema u poziciju rješenja, QH praktikant prvo postavlja namjeru o onome što se u procesu želi postići (npr. fizičko ili duševno ozdravljenje klijenta, financijska sloboda, novi, željeni posao i sl.). Potom posebnim tehnikama ulazi u stanje mentalne praznine.

Zahvaljujući praznini, pokreće se snažan, visokovibracijski vrtlog iscjeljujuće energije koja se usmjerava u skladu s postravljenom namjerom, čime dolazi do rastvaranja klijentovih blokada (negativnih uvjerenja, misli, toksičnih emocija, fizičke bolesti i slično). Tako se podržava transformacija, tj. ostvarenje postavljene namjere.

Što možete očekivati tijekom, i nakon procesa?
Tijekom samog rada klijent može osjetiti različite senzacije u tijelu: trnce, toplinu, hladnoću, manju nelagodu (zbog otpuštanja blokada), može se dogoditi njihanje, rotacija i sl.

Iako su uz primjenu ove tehnike moguća i trenutna iscjeljenja (zabilježen je slučaj iscjeljenja od tumora u roku tri minute, ali i razriješenja problematične situacije odmah po završetku procesa), najčešće se pomak u novu realnost događa u fazama. No kako je ovo jedna od dokazano naučinkovitijih tehnika transformacije, nakon svakog procesa, vaša se osobna vibracija podiže se na neku novu razinu, što se pozitivno reflektira i na kvalitetu vašeg života.

Egli ilicPročitajte tekst o ovoj temi na portalu Sensaklub.


Praktikant QH tehnike: Egli Ilić
Rezervacije i informacije: 091 5566980, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web: www.egliilic.com


Cijena jednog procesa: 250 kuna. U slučaju da se odlučite za pet procesa tijekom pet tjedana, jedan proces dobivate gratis


Napomena: Quantum Healing je moguće raditi i na daljinu