MASTERMIND TRENING 14.11.2017.

Kad ste vidjeli da ruža raste sa 40% svoje snage. A vi to upravo radite svaki dan, naravno na nesvjesnoj osnovi. Nitko vas zbog toga neće kriviti, najviše ćete to učiniti sami iz jednostavnog razloga što niste zadovoljni s rezultatima jer osjećate duboko u sebi da možete mnogo više dati nego što to sada činite, samo ne znate kako i zbog čega se sve to događa. Sve je OK, jer s ovim se ne rađate, to se uči, kopira i primjenjuje.

U prirodi svaki njezin dio daje upravo 100% sebe, zato joj se toliko i divimo. Upravo ćete vi biti ti koji ćete na ovom treningu naučiti davati 100%-ni dio sebe i time zadovoljiti sve svoje potrebe otklanjajući sve pogreške koje ste do sada činili. Time će vaše samopouzdanje i slika o vama biti ne samo vidljiva vama, nego ono najvažnije, svima oko vas. Kako drugačije imati utjecaj na okolinu i okolnosti ako to nemate nad samim sobom ?

Najutjecajniji “GURU”- i koje danas pratimo na internetu i u javnosti imaju prvenstveno najveći utjecaj na same sebe.
Zamislite da i vi tu snagu posjedujete – kako sada vidite svoj posao – profitabilnost ili odnose s članovima obitelji, timski rad s kolegama i zdrave odnose s “prijateljima” ?

U kontinuiranom slijedu od 9 susreta svaki tjedan naučit ćete 9 životnih okosnica u kojima se kriju svi vaši problemi, odnosno njihova rješenja. U vremenskom razmaku od tjedan dana svakog susreta imat ćete priliku naučeno primijeniti u stvarnom životu i sami sebi potvrditi efikasnost naučenog. Rad u grupi do 10 polaznika benefit je koji dobivate samo na tom mjestu jer svi koji su odlučili biti polaznici dijele iste razloge s vama.

Povezanost, odlična vibracija, podrška koja se u grupi stvara odrednica je svih vaših sljedećih uspjeha, popularno ju možete nazvati networking.

Tijekom treninga dobivate 24-satnu podršku trenera telefonski i u živo.

Kao polaznik dobivate nakon treninga popust na sve radionice na koje se odlučite pozvati od 20% koje organiziramo i korištenje usluge individualnih termina po vrlo niskoj cijeni – TOP PROMO COACHING http://coachingflow.com/usluge/top-10-promo-coaching/

TRENING NAMIJENJEN:
♦ voditeljima
♦ računovođama
♦ ljudskim resursima
♦ menadžerima
♦ PR menadžerima
♦ prosvjetnim djelatnicima
♦ poslodavcima
♦ privatnim poduzetnicima
♦ ostalima koji grade i rade na svom osobnom rastu i edukaciji

SASTAVNICE TRENINGA:
♦ nivoi svijesti
♦ životne cjeline
♦ rad podsvijesti i svijesti
♦ mentalni mišići
♦ mapa i teritorij
♦ univerzalni zakoni
♦ osobnosti ličnosti
♦ komunikacijski obrasci

POČETAK TRENINGA:
14.11.2017. / 18.30 – 20.00 sati / Centar za kulturu Novi Zagreb / Trg Narodne zaštite 2, Remetinečki gaj

PRIJAVA I CIJENA TRENINGA:
Cijena za pravne osobe je 1500 kuna, fizičke osobe je 1000 kuna, a za studente 800 kuna
Ako preporučite nekoga on će dobiti trening umanjen za 200 kn kao i vi/ navesti u prijavi ime i prezime preporučitelja

Prijave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. /ili prijavnom obrascu/izbornik
Plaćanje 50% cijene kao osiguranje vašeg dolaska na IBAN: HR 4523300031154058915 najkasnije do 12.11.2017.

Radionica može prihvatiti najviše 10 polaznika, te svoj dolazak osigurajte na vrijeme

Mogućnosti:
Svaka preporuka s vaše strane se cijeni i vrijedna je nagrade. Osoba kojoj preporučite platit će 200 kn manje, a vi ćete dobivenim popustom umanjivati svoj saldo. Tako da će vama cijena treninga biti 800 kuna. Svaka sljedeća preporuka ponovno će umanjiti cijenu.
Svi polaznici su uključeni u zatvorenu grupu na Facebooku i internu grupu mjesečnih druženja koja variraju po temama i mjestima sastajanja čak i nakon završenog treninga. Time dajem naglasak na izgradnji i održavanju motivacije, zainteresiranosti, druženja, networking.

NAPOMENA:
Moderator i autor radionice i scripte-priručnika :
Aleksandra Ivanac / life & business coach / NLP practitioner / Theta healing Practitioner / High mediator / mentor mag. prim. educa / art teacher