kreARTionice: Probudi svoju kreativnost

Dosta ti je stvari koje "moraš" napraviti?
Fali ti malo više boja i igre u životu?
Dosadno ti je?

Zato su tu... kreARTionice! ? ⚗ ?

kreARTionice su komadić radnog tjedna rezerviran samo za tebe i tvoje veselje. Tvoja kreativnost čeka da joj pružiš prijateljsku ruku pa da kroz život idete zajedno - s većim osmijehom, punijim srcem i lakšim korakom!

Svaka kreARTionica je ? psihološko-kreativna radionica ? pomno osmišljena da ti pruži podršku, poticaj i novi pogled na tvoj unutarnji svijet. Boljim upoznavanjem sebe možemo lakše prihvatiti različite dijelove sebe, više razvijati one dijelove koji nas osnažuju i pokreću te oblikovati život u skladu sa svojim stvarnim željama i potrebama.

Kreativno izražavanje zabavan je i opuštajući način provođenja vremena, kako sa samim sobom, tako i s drugim sudionicima, a sve to u pozitivnoj i poticajnoj atmosferi.

"Nuspojave" kreativnog izražavanja uključuju...
★ veće zadovoljstvo životom
★ manje negativnih i više pozitivnih emocija
★ manje osjećaja anksioznosti i depresije
★ jači osjećaj empatije i povezanosti s drugima
★ manje stresa
★ bolju sliku o sebi
★ jači osjećaj kontrole u životu
★ bolje raspoloženje
★ iskustvo flowa (očaravajuće obuzetosti)
★ pronalaženje osobnog smisla

...zato je dolazak na radionicu na vlastitu odgovornost - UPOZORENJE: mogući brojni pozitivni efekti! ?

► KAD?
svake druge srijede
19:30 - 21:30

Termini do kraja 2017. godine: 8.11., 22.11., 6.12., 20.12.

► GDJE?
U divnom Prostoru imaginacije, Dalmatinska 17/1!

► KAKO IZGLEDA RADIONICA?
Red opuštanja, red mašte, red crtanja, red izražavanja... Svaka radionica je drugačija temom i sadržajem, ali principi i ciljevi su isti – kroz kreativni rad na određenu temu bolje upoznati sebe, izraziti se i osnažiti se.

Na radionicama crtamo, pišemo, vizualiziramo, zamišljamo, bojamo, osjećamo, oblikujemo, planiramo, lijepimo, smijemo se, izrađujemo, razgovaramo, osvješćujemo, izrezujemo, izražavamo, dijelimo... - sve u svemu, igramo se i eksperimentiramo!

Kroz to nas vode zanimljive vježbe i kreativne tehnike, kako nas bezbroj mogućnosti za stvaranje ne bi paralizirao, a na raspolaganju je uvijek niz različitih materijala. Vođene aktivnosti pažljivo su pripremljene za svaku radionicu kako bi svaki sudionik, uz zabavu i opuštanje, nešto novo saznao ili osvijestio o sebi.

Više o načinu rada možeš saznati na: http://www.kreartionice.com/

► S KIM?
Radionice vodi Eva Simona Kulenović, mag. psihologije, edukantica kliničke ekspresivne art terapije, zaljubljenica u veselje i igru. Više informacija na: http://www.kreartionice.com/info.html

► CIJENA
100 kn po dolasku
350 kn za 4 dolaska (plaćanje unaprijed)
sav materijal uključen u cijenu

► NAČIN PRIJAVE
Prijavi se slanjem emaila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Moguće je prijaviti se i unaprijed za određeni datum u budućnosti, samo je važno napomenuti točan datum u emailu. Kako bismo stvarali u ugodnoj atmosferi male grupe, broj mjesta je ograničen na 8, pa osiguraj svoje mjesto na vrijeme. :)

Saznaj više na http://www.kreartionice.com/
Prati nas na Facebooku na https://www.facebook.com/kreartionice/
Šalji pitanja, prijedloge i prijave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dobrodošli u svijet kreativnog učenja o sebi!

kreartionice logo