Joga u Vlaškoj | Vinyasa Flow & Ashtanga Inspired Yoga

TERMINI Verbasana centra:
utorak/četvrtak u 10.30h
ponedjeljak/petak u 18.45h

Početak 15.01.2018., ali može se priključiti i naknadno.

Prvi sat je besplatan.

Redovna CIJENA:
299kn/mj za dinamiku 2x tjedno
199kn/mj za dinamiku 1x tjedno
Drop-in sat: 50kn

10% popusta studentima i nezaposlenima.

GDJE? Verbasana centar, Vlaska 81a, Zagreb.

Obavezna prijava na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili 091 525 7299.

Facebook stranica Verbasana centra: https://www.facebook.com/verbasanayoga/

Verbasana udruga često organizira indijske koncerte, yoga i meditacijske retreate, satove meditacije, yoga nidre, yogu na krovu te ostala razna događanja i radionice.

Satovi su prilagođeni početnicima, a uvijek su jednako zanimljivi i naprednijim vježbačima.

Vinyasa Flow je dinamički oblik yoge koji se razvio iz Ashtanga Vinyasa yoga sistema. Vinyasa je povezivanje daha i pokreta kroz razne položaje. Vinyasa kretnje podsjećaju na ples. Ima brojne pozitivne učinke kako na tijelo, tako i na um. Tijelo se slijedovima zagrijava i povisivanje tjelesne temperature sagorijeva toksine nakupljene u zglobovima i muskulaturi te na taj način revitalizira tijelo, a um se smiruje ritmičnim zvukom ujjayi daha koji prati pokrete. Svi ti međusobno povezani parametri dovode do meditacije u pokretu i oslobađanja energetskih blokada.

Ashtanga yoga je dinamični stil yoge koju je popularizirao Sri K. Pattabhi Jois, jedan od najvećih učitelja joge 20.st., koji je Ashtanga yogu poslao u svijet i proširio Zapadom. Ashtanga je disciplinirana, zahtjevna praksa koja pročišćava tijelo i um i zbog koje postajemo prisutni, fokusirani, zadovoljni i sretni na miran i uzemljen način.

Voditeljica Izabela Maric, predana jogini i certificirana uciteljica yoge RYT200. Trenutno pohadja TT600 kod ucitelja Jadranka Mikleca i TT500 u Gaia centru te Prenatal TT. Svakodnevno prakticira Ashtanga Mysore stil i TM meditaciju. Diplomirani indolog, poducava hindski i sanskrt. Podučava jogu za djecu i trudnice, Vinyasa i Ashtanga yogu. Od 2004. redovito putuje u Indiju na nekoliko mjeseci gdje produbljuje svoje znanje o yogi boraveci u raznim ashramima. Osnivacica Verbasana centra, suorganizatorica i voditeljica Yomad yoga retreata u Hrvatskoj i sire.

Welcome! Namaste! :)

Verbasana centar

Verbasana grupa:

facebook mali

verbasana joga krov

joga 2