ATLANTIDA I DREVNE CIVILIZACIJE ČOVJEČANSTVA 11.-12.11.2017.

Iskoristite dolazak istaknutog istraživača i vrsnog poznavatelja Atlantide i drevnih civilizacija čovječanstva Crotala Sesama, koji ovih dana iz Damanhura dolazi u Hrvatsku.

Krenite s nama na putovanje na Atlantidu kroz ekskluzivne slike koje još niste vidjeli i priče koje još niste čuli o čovječanstvu od izvanzemaljskih civilizacija i predatlantiđanskih kultura do danas.

Na osobit način tijekom seminara dublje razmatramo temu Atlantide, zvjezdanih imperija, izvanzemaljskih vrsta i galaktičkih civilizacija...

Što ako je Atlantida stvarno postojala i mi čujemo samo njene odjeke jer se trenutačno nalazi na drugoj vremenskoj grani?

Što ako smo vremenski putnici koji smo došli s Atlantide?

Jedinstvene odgovore na ta i slična pitanja dobiti ćemo na ovom izuzetno zanimljivom seminaru.

Više informacija na www.damanhurhrvatska.org

Priča o čovječanstvu od izvanzemaljskih civilizacija i predatlantidskih kultura

Porijeklo života seže mnogo dalje u vremenu nego što više ili manje poznata poglavlja o povijesti čovječanstva kažu. Naše avanture počinju izvan granica ovog planeta i vode nas kroz zvjezdana carstva, galaktičke federacije, izvanzemaljske vrste i civilizacije Atlantide, Lemurije, Mu i onih koje tek počinjemo otkrivati.

Različita poglavlja povijesti čovječanstva na Zemlji počinju s neprekidnim nizom izvanzemaljskih kolonija koje su ostavile svoje teritorijalne i kulturne utjecaje na planetu. U tim povijesnim zapisima leže mnogi odgovori na pitanja koja si često postavljamo o tome tko smo, odakle dolazimo i kako smo se razvili u bića kakva smo danas.

U ovom seminaru, koji ima tri stupnja, krenut ćete na povijesno putovanje kroz promjenljivu sreću ljudske povijesti, stalnog vraćanja u ravotežu Sila koje su u to uključene, stvaranje novih savezništava između ljudi i božanstava i porijeklo različitih evolucijskih struktura ljudskog sjemena na Zemlji, onako kako nam kazuju damanhurska istraživanja.

Svemir je mnogo stariji nego što piše u našim knjigama povijesti i razumijevanje te priče daje nam pristup uspavanim memorijama i znanju unutar nas, što je temeljno ako želimo svjesno proširiti i dovršiti evolucijski projekt unutarnjeg buđenja u kojem danas kao ljudska vrsta svi mi sudjelujemo svjesno ili nesvjesno.

1. stupanj

Izvanzemaljske civilizacije i predatlantidska povijest: Da bi ispravno ispričali priču o našoj vrsti moramo početi od početka: zvjezdanih carstava, galaktičkih federacija i izvanzemaljskih vrsta s kojima smo ukrstili puteve. Od tog povijesnog temelja krećemo dalje u vremenu tražeći odgovore na pitanja: kako je ovaj planet bio koloniziran i od koga? Koje tehnologije smo naslijedili od naših predaka i saveznika? Koja je uloga ljudi?

2. stupanj

Povijest Atlantide: Još se u staroj Grčkoj pričala priča o utopijskom otoku bogatom duhovnim i znanstvenim svijetom čiji tragovi vode u nemjerljivi period vremena. Otada je svaka važnija kultura tražila znakove ove visoko razvijene civilizacije. Što ako je Atlantida stvarno postojala i mi čujemo samo njene odjeke jer se trenutačno nalazi na drugoj vremenskoj grani? Kroz istraživanje, ekskluzivne slike i priče o neobičnim iskustvima otkriti ćete sjećanja i znanja ove drevne kulture. Preduvjet: Drevne civilizacije čovječanstva, 1.stupanj

3. stupanj

Od Atlantide do suvremenog doba – Evolucijski projekt čovječanstva: Kakva je korist od prekapanja velikih misterija ako ne ponovno osvajanje znanja i ponovno buđenje razumijevanja velikog evolucijskog projekta planiranog za čovječanstvo? Kroz razumijevanje naše kolektivne povijesti i razvijanja naših osobnih moći možemo ponovno složili komadiće neophodne da izgradimo novu, svjesnu i stvarnu civilizaciju koju neumorno tražimo. Preduvjet: Drevne civilizacije čovječanstva, 2.stupanj


Seminar 1. stupanj održat će se vikend 11.-12.11.2017. (subota i nedjelja) i vodit će ga istaknuti istraživač i vrsni poznavatelj Atlantide i drevnih civilizacija čovječanstva, Crotalo Sesamo, koji iz Damanhura dolazi u Hrvatsku.

Trajanje seminara je 10 -18h uz pauzu za ručak 13-15h.

Cijena vikend seminara iznosi 890 kn, a za članove 800 kn.

Za prijavu potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu 400,00 kn na naš IBAN: HR2024020061100411609 sa Svrhom: Seminar Atlantida

Mjesto održavanja je Damanhur Hrvatska – Centar Talej, Vlaška 81a 1.kat. Zagreb.

Za prijave i dodatne informacije slobodno nam se javite na 095/9016-883 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Veselimo se vašem dolasku.