LAKOĆA BIVANJA S NOVCEM - radionica

Pozivamo vas na još jednu zanimlivu radionicu ovaj mjesec, a vezana je uz temu koja nam je većini često kamen spoticanja ? 

Kako bismo si maknuli prepreke s puta, koje si uglavnom sami i postavljamo, i kako bi novac u našem životu bio stalno prisutan u količinama koje želimo, i kako bi dopustili da se sve to zbiva s lakoćom, prirodno, jer obilje je tu za sve nas, ako smo otvoreni primiti ga.
Lakše napisati nego napraviti, slažemo se ?

U nedjelju Vam se nudi mogćnost prisustvovati zanimljivoj radionici, na kojoj ćete moći naučiti razne tehnike, alate, kako da uklonite stavove (utvrđene točke gledišta) koje ste naslijedili, naučili ili formirali iz bilo kojih razloga i izvora, a služe isključivo da Vam ograničavaju mogućnosti primanja svega što imate na raspolaganju.

Vjerujem da će Vam biti zabavno, zanimljivo, a i olakšavajuće kad shvatite gdje sami sebe sputavate (baš kao i meni zajedno s Vama?)!!! a još više nakon toga?

Pa krenimo na najavu:
♦ Radionica pod naslovom 'LAKOĆA BIVANJA S NOVCEM'
♦ Što je potrebno da obilje novca dođe u Vaš život?
♦ Što je potrebno da biste bili vibracijski kompatibilni s novcem?
♦ Što je potrebno da bi imali lakoću bivanja s novcem?

 Pozovite i privucite novac u svoj život!

Što je još moguće s novcem?

Na ovom tečaju osvijestiti ćemo i otpustiti točke gledišta, emocije, uvjerenja, stavove i predrasude oko novca, koji podržavaju "svijest o siromaštvu" i sprečavaju nas da primamo i imamo novac, te podijeliti praktične savjete i jednostavne alate pomoću kojih ćete s lakoćom promijeniti svoju financijsku stvarnost.

Radionica je namijenjena svima koji žele kreirati više novca, koji imaju "težinu" oko novca u osobnom životu ili u poslovanju, svim dragim ljudima, onima koji se bave osobnim razvojem, tragaocima ove stvarnosti, kao i onima koji se nalaze na duhovnom putu i za koje novac nije "bitan".

"Što ako je svrha novca da promijeni ljudske stvarnosti?" Gary M. Douglas, osnivač Access Consciousness-a

Što trebate "biti" da privučete i primite novac u svoj život?

Svojim prisustvom, jedinstvenošću i pitanjima pomažete kreirati i postajete doprinos za radionicu i sve polaznike.

♦ Kako može još bolje od toga?
♦ Što će ova radionica kreirati upravo za Vas?

ZAPITAJTE SE:
Ako izaberem ovu radionicu kakav će moj život biti za 5 godina? i percipirajte "osjećaj" u tijelu; ako je lagan, dinamičan i ekspanzivan... dođite i kreirajte lakoću s novcem i novac s lakoćom!

Voditelj radionice: dr. TOMISLAV ČIŽMEŠIJA, Access Consciousness certificirani voditelj
U cijenu je uključen priručnik sa svim procesima i alatima koje ćete naučiti.
Svi polaznici dobiti će mp3 snimku radionice, čije opetovano preslušavanje kreira još veću promjenu.

Datum održavanja radionice: Nedjelja, 26. studenog 2017.
Mjesto: Yoga u Srcu Zagreba (Wellness i yoga centar O3), Kukuljevićeva 17/II, kod Britanskog trga u Zagrebu
Vrijeme: 17.30- 21.30h
Registracija: 17.20h
Ulaganje u sebe: 500 kn

Zbog ograničenog broja sudionika i tehničkih razloga, prijave su obavezne do četvrtka 23.11.

 

Biografija - Tomislav Čižmešija

Rođen u Zagrebu 1968 god., po zanimanju liječnik, specijalist obiteljske medicine.
1994. završio tečaj iz medicinske akupunkture pri HLZ.
Aktivno se bavio sportom od rane mladosti, umjetničko klizanje, višestruki prvak države, sudionik europskih, svjetskih prvenstava i olimpijada. Nosioc hrvatskog stijega na zimskoj olimpijadi u Albertvillu 1992.
Interes za alternativne načine razmišljanja pokazuje već u 12-oj godini proučavanjem ljekovitih trava, u srednjoj školi se bavi ezoteričkim aspektima borilačkih vještina (vježbe disanja, usmjeravanja energije i meditacije). Tada dolazi u doticaj s Hatha jogom koju prakticira nekoliko godina. Krajem srednje škole iniciran u TM (Transcedentalnu meditaciju). Od 1991. intenzivno prakticira Shiva Yogu pod vodstvom Shri Kumaraswamiji-ja iz Dharwada. Od 1996. majstor Reikija.
U više navrata bio u Indiji na edukaciji iz Kriya Yoge i Kudalini Yoge kod eminentog majstora.
Od 1998. diplomirani homeopat na London College of Classical Homeopathy, kontinuirano se educira i usavršava iz homeopatije kroz razne međunarodne tečajeve i stručnu literaturu.
Paralelno izučava i primjenjuje u praksi cvjetne esencije iz više izvora - Bachove kapi, Australian Bush cvjetne esencije, Bailey kapi; FES kapi... Za svoje potrebe pravi i vlastite cvjetne esencije.
Izučava i prakticira druge oblike energetskih terapija kao i metoda liječenja kao što su Kundalini Reiki, Tummo, Drisana Tibetanski sistem 8. stupanj(Spiritual Unfoldment Network), Emotion Code, Quantum Entrainment, Acces Consciousness BARS...
Od 2015 je certificirani voditelj Access Consciuosness-a, vodi radionice BARS-a, Temeljne 4 dnevne tečajeve, te kreira vlastite tematske tečajeve za različite aspekte života koristeći alate Accesss-a i bogato vlastito iskustvo.
U individualnom radu s klijentima facilitira svjesnost, osnažuje i uklanja limitacije kroz verbalno procesiranje, alate Access-a , BARS, tjelesne energetske procese i Simfonija mogućnosti energetske tretmane.

 

Veselimo se zajedničkom druženju,

Nana i Tomislav ?

Za prijavu i dodatne informacije kontaktirajte:
Nana Sklevicky Majer
Mob. 098/9656029
Email. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tomislav Čižmešija
Mob. 098/281204
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 ♦