Volim živjeti - volim život - moj Ori i ja

Samo za Vas, u ove predbožićne dane, pozivam Vas sve skupa da odvojite trenutak samo za sebe i na blagdan Svete Lucije, dana 13.12.2017 godine u 18.00 sati dođete u knjižnicu KGZ u Travnom, Božidara Magovca br. 15. (takozvana "mala Mamutica") i .

Upravo iz tog razloga, ja, Valentina Štefanić sve Vas pozivam na specijalnu i neponovljivu promociju svoje prve no ne i posljednje knjige "Volim živjeti - volim život - moj Ori i ja"

Ujedno Vas pozivam da dođete i vidite poseban kreativni kutak u kojemu ćete moći vidjeti i druge moje radove, kojima sebi i drugima poboljšavam i uljepšavam život.

Svi zajedno možete prisustvovati i informativnom predavanju na temu:
"Živite li doista vlastiti život?"

Mjesto održavanja događanja 13.12.2017. godine
Knjižnica Grada zagreba - (KGZ)
Adresa: Božidara Magovca 15, (Travno) Novi Zagreb
Vrijeme događanja : 18.00 - 20.00 sati

Ulaz : slobodan
Veselimo se vašem dolasku

Valentina Štefanić
URL: www.valentina-stefanic.com
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
kontakt telefon: +385/0/98 1924 294

Ovdje možete pročitati intervju s autoricom Valentinom prvom hrvatskom šamankom.

Naručite knjigu pouzećem preko donje prijavnice.

O knjizi
volim živjeti knjigaOvo je knjga koja će možda nadahnuti čitatelja da se pronađe i da ne odustaje od svojih snova, da pronađe dijamant u sebi te ga pokaže svijetu koliko je u svojoj nesavršenosti divan ....u ovoj knjizi nema recepata, ona je okidač....0vu knjjigu autorica gleda kao svoj osobni proces. Pisana je prije svih šamanskih inicijacija u Brazilu i prije svoga školovanja u Ifa svećenicu. Sukobljavala se sa svim svojim strahovima i bolestima kroz koje je prolazila. Autorica ovu knjigu doživljava kao svoj osobni podsjetnik za sreću. Ova knjiga govori o strpljenju, zahvalnosti, ljudskom karakteru, tajnama koje skrivamo o egu koji ponekad dominira našim životom, o važnosti osobne kreacije vlastitog života i kako je vrijedno živjeti svoje snove. Autorica cijelo vrijeme tijekom pisanja komunicira sa svojim Orijem, traži ravnotežu i izlaz iz naizgled nemogućih situacija. Recimo to da pronalazi svoju luč u sebi koja ju vodi a samim time nadahnjuje čitatelja. Autorica u jednoj rečenici piše: Svi su mi uvijek govorili što ne smijem malo toga sam smijela, a ja sam se naprosto usudila živjeti i zavoljeti svoj život, iskreirati ga sebi onako kako je najbolje za mene i uspjelo mi je. Od predaka smo dobili to što smo dobili, a na nama je da iskeiramo sami.Zahvaljujući svemu tome ostala je svoja bez obzira na šablone i stereotipe.

• Autorica: Valentina Štefanić
• Urednica i lektorica: Marijeta Matijaš Kreacija doo
• Izdavač: Plava ptica
• Grafički urednik Žaklina Kerš, Internet 2B media
• Godina izdavanja 2017
• Cijena s poštarinom 140 kn (samo za HR)

Naručite je ovdje...