Besplatno predavanje: Unutarnja promjena

Predavanje o tome kako spoznati svoj unutarnji svijet i povezati se s njime koristeći metodu Theta iscjeljivanja. Pokazat ćemo vam velike dobrobiti od te moćne veze!

ZAGREB: 12.01.2018.
► POPUNJENO ► RIJEKA: 18.01.2018.

Predavanje je s uključenom dubokom theta meditacijom i konkretnom pomoći terapeuta.
Na predavanju će biti nekoliko konkretnih tehničkih primjera iz prakse kako se korištenjem Theta iscjeljivanja došlo do spoznajnog procesa koji je otključao unutarnji svijet osobe. Nakon toga objasnit ćemo i sam postupak iscjeljenja.

Namijenjeno je početnicima kao bolje objašnjenje Theta iscjeljivanja prije odluke o upisivanju Osnovnog tečaja kao i svim zainteresiranim ljudima koji žele produbiti svoje znanje o Theta iscjeljivanju.
Bit će vremena za pitanja pa ćete moći iznijeti svoje konkretno pitanje ili problematiku i dobiti odgovore o tome kako se vaša situacija može riješiti.

Predavanja se održavaju:
ZAGREB: Poslovna zgrada Nobel, Medačka 18, traje 2 sata, s početkom u 19 sati
RIJEKA: Theta Centar Rijeka (Udruga Althaea), na adresi Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a i traje 2 sata, s početkom u 19 sati.

Uključuje predavanje + primjere + dijalog + meditaciju.

Svi sudionici bit će uključeni u TOMBOLU na ulazu: na kraju predavanja izvući ćemo 3 sretna dobitnika. Nagrada svakome će biti po jedan besplatan tretman theta iscjeljivanja!

Prijave su obavezne putem donjeg obrasca.

Predavanje je besplatno i neobavezno!

Prijavnica za predavanje



Više o Theta healingu možete pročitati ovdje.