Kries - promocija albuma - Boogaloo

Ulaznice su u prodaji, pa hitro skočite do Dirty Old Empire, Rockmarka (može se naručiti i online) ili Boogaloo Zagreb – jer vas je već sada na facebook eventu više nego što ima karata u prodaji pa organizatori savjetuju da se osigurate na vrijeme (imajte na umu da su zadnja 4 koncerta u Vintageu bila rasprodana još u pretprodaji). ?

Velika promocija dugoočekivanog i po mnogima jednog od najboljih albuma u 2017. i u Hrvatskoj i na globalnoj world music sceni „Selo na okuke / Village Tracks“ dogodit će u petak, 23. veljače 2018. u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Dosadašnjim djelovanjem Kries je prisvojio epitet najaktivnijih i najatraktivnijih predstavnika world music scene s ovih prostora. Njihove pjesme pronašle su svoje mjesto u eteru radijskih postaja diljem svijeta kao i na međunarodnim cd kompilacijama toga žanra.

Recenzije glazbenih kritičara inozemnih medija puni su hvale za njihove albume i koncerte, a virtuozna svirka i energična scenska pojava samo su neki od razloga njihovog iznimnog uspjeha kod publike širom svijeta. Osim u Hrvatskoj, Kries je nastupao na solo koncertima i festivalima u Engleskoj, Njemačkoj, Irskoj, Škotskoj, Kanadi, Austriji, Češkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Maleziji, Indoneziji,...

Cijena ulaznice u pretprodaji je 65 kuna, a na dan koncerta će - ako ih ostane - koštati 85 kuna. Ostale informacije o pretprodaji bit će dostupne uskoro.
CD će se moći kupiti na koncertu.

Narudžba albuma može se obaviti na linkovima:

Fizičko izdanje:
http://bit.ly/SeloNaOkuke_VillageTracks_CD
http://amzn.to/2i3f8vA

Digital:
http://bit.ly/SeloNaOkuke_VillageTracks_Deezer
http://bit.ly/SeloNaOkuke_VillageTracks_iTunes
http://bit.ly/SeloNaOkuke_VillageTracks_Spotify
http://bit.ly/SeloNaOkuke_VillageTracks_Googleplay

FB: https://www.facebook.com/Kriesband

YT: https://www.youtube.com/Kriesband

Web: https://kries.info/