Azizovi talismani - Naruči izradu svog osobnog talismana

Kako možeš doći do svog unikatnog osobnog talismana koji će ti služiti kao žarište kozmičke energije i time ti pomoći u ostvarenju želja i ciljeva!?


Moć Azizovih unikatnih osobnih talismana je u tome što služe kao releji, energetske kotve ili sidra koji kozmičku energiju fokusirano i kontinuirano prenose u željenu namjeru ili cilj, čime pomažu u njihovom ostvarivanju. Talismani predstavljaju otvoreni kanal za dotok energije s viših razina koju možeš iskoristiti za osobni razvoj i napredak kad god ti zatreba pomoć, podrška ili iscjeljenje područja života za koje je talisman rađen.

Možda ćeš reći da ne vjeruješ u djelovanje talismana, amajlija i amuleta… ali, sačekaj sekundu! Osvrni se u svom domu i sigurno ćeš pronaći barem jedan talisman – križ na zidu ili krunicu, možda potkovu na ulazu, djetelinu s četiri lista ili figuricu slona, znak om, yin i yang ili neki drugi sveti simbol. Da, talisman je općenito bilo koji predmet kojemu dajemo posebno značenje i koji nam zbog vjere u njegovu svetost i moć pomaže kreirati pozitivne rezultate.

Postoje oni univerzalni, opći, kolektivni talismani svojstveni tradicijama naroda i religija, a koji se vrlo često proizvode serijski i posve neosobno, poput križa, hamse, uročnog oka ili ankha (egipatskog križa).

No, postoje i vrlo intimni talismani koji su unikatni jer su ručno rađeni, a kanalizirani su, energizirani, programirani i aktivirani specijalno za naručitelja. Nije li posjedovanje takvog jedinstvenog talismana koji je napravljen baš za tebe zapravo mnogo smislenije i učinkovitije!?

Aziz stvara upravo takve talismane i to na umjetnički način. Uz Azizove energetski jake i unikatne talismane prizovi sreću u svoj život i postani općenito ispunjeniji, budi sretniji u ljubavi, uspješniji u poslu, ostvari mir i harmoniju u obiteljskim odnosima, zaštiti se od teških energija, uroka, kletvi, crne magije, duhova i raznih entiteta, zaštiti i svoj životni ili poslovni prostor od negativnih energija ili ga energiziraj pozitivnim vibracijama.

Azizovi talismani su sasvim nova i drugačija generacija talismana koji predstavljaju čistu energiju svjetlosti. Nemaju veze sa starim magijskim tradicijama izrade amuleta, crnom magijom, bacanjem čini, čaranjem, uplitanjem u tuđe živote i pokušavanjem njihovog kontroliranja. Oni služe kao releji, energetske kotve ili sidra koji fokusiraju i kontinuirano prenose univerzalnu kozmičku energiju u cilj i namjeru za koju su stvoreni i djeluju na najviše dobro osobe u skladu s višom mudrošću, zakonima Univerzuma i svrhom postojanja. Ne mogu se zloupotrijebiti!

Azizovi talismani predstavljaju otvoreni kanal za dotok energije s viših razina koju možeš iskoristiti za osobni razvoj i napredak kad god ti zatreba pomoć, podrška ili iscjeljenje područja života za koje je talisman rađen. Život se odvija ciklički, postoje oscilacije te za svaku stvar postoji pravo vrijeme "sazrijevanja". Talismani mogu ubrzati procese, poboljšati stanje, donijeti promjene, ali uvijek poštujući prirodne zakone. Stoga je važno da budeš svjestan da je potrebno neko vrijeme (strpljenje), a također i tvoje aktivno djelovanje na području u kojem želiš promjenu, poboljšanje ili rezultate.

OTVORI NARUDŽBENICU

Svi Azizovi talismani su obilježeni drevnim simbolima: Spirala je jedan od najdrevnijih simbola koji prati čovjeka još iz špiljskih vremena. Nalazimo je na svakom koraku i ona se nalazi u osnovi svih životnih procesa, što najbolje ilustrira činjenica da i DNK ima spiralni oblik. Spirala je moćan simbol vječnosti, besmrtnosti, evolucije, misterija života i smrti. Spirala označava kretanje energije prema središtu ili od središta te služi za snažno usmjeravanje kozmičke sile u ostvarenje željenog cilja.

Simbol kruga jedan je od temeljnih simbola, uz kvadrat, križ i središte. Simbolizira kozmičko nebo, duhovni i nevidljivi svijet. Krug i kružnica označavaju potencijal i mogućnost, sjeme ili maternicu iz kojih se rađa nešto novo. Predstavljaju i misteriju te su simbol vječnosti, beskonačnosti i bezgraničnosti, cikličnosti i evolucije. Svaki kružni oblik je potencijalni magični simbol i često se nosi kao amajlija za sreću i zaštitu. Krug ima snagu otjerati demone.


Simbol sunca zastupljen je u svakoj kulturi. Smatra se simbolom kozmičke snage i moći. Predstavlja središte postojanja, život, snagu, energiju, silu i muški princip. Ono je simbol statusa i položaja, a nosi i poruku radosnog uživanja u životu.


Simbolizam zvijezde ovisi o broju krakova koje zvijezda ima. Kao što svjetlost sija u tami, tako se zvijezda često smatra simbolom istine, duha i nade. Simbol zvijezde otjelotvoruje pojam božanske istine u svakome od nas. Njihova "noćna priroda" predstavlja borbu protiv snaga tame i nepoznatog.

Aziz kanalizira i izrađuje talisman tek kad ga netko naruči za točno određenu svrhu koju poželi i precizno odredi. Stvaranjem "od nule" talisman postaje potpuno jedinstven za tebe i tvoj željeni cilj te je kao takav mnogo snažniji po svojem fokusiranom pozitivnom energetskom djelovanju na tvoj život nego što bi to bili općeniti talismani. Svaki izrađeni talisman u sebi ima upisane posebne energetske simbole za privlačenje željenih rezultata, a koji su povezani s tvojim imenom i datumom rođenja.

U galeriji talismana na kraju stranice su slike nekih dosad izrađenih talismana kako bi stekao opći dojam o njihovom izgledu, ali onaj koji ćeš ti primiti ne mora ličiti niti jednom iz galerije jer je svaki talisman unikatan. Zajedničko im je samo to da su veličine 10 x 10 cm. Mogu se nositi u torbici, držati pod jastukom, na ormariću ili pak na zidu kao slika.

Cijena izrade osobnog talismana je 600 kn.

Azizu nije cilj pošto-poto prodati talismane. Prije svega želi pomoći onima koji prepoznaju i duboko u sebi osjete privučenost ovakvom "umjetničkom opredmećenošću kozmičke energije i duha". Cijena je financijski ekvivalent energije koju si spreman uložiti u sebe i u ostvarenje nekog svog cilja te je pokazatelj želiš li doista ovakav predmet u svom životu. Ne postoji li ta spremnost to samo znači da ti talisman i nije potreban te da imaš drugačije prioritete. I to je u redu.
Aziz Manevi je mistik, duhovni učitelj, savjetnik, majstor tarota, majstor i učitelj Reikija te umjetnik.
 
Al-Aziz je u islamskoj tradiciji jedno od 99 Alahovih imena koje znači "moćni" ili "svemogući".
POŠALJI NARUDŽBENICU S POTREBNIM PODACIMA ZA IZRADU TVOG OSOBNOG TALISMANA: OTVORI NARUDŽBENICU

Talismani, amajlije, amuleti
Promijeni tijek svoje sudbine i okreni novu stranicu života s Azizovim moćnim talismanima

Kontakt:
URL: http://talismani.business.site/
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

aziz talismani 1