LJETNI SEMINAR OSLOBAĐANJA GLASA I ČITAVOG VAŠEG BIĆA

LJETNO OSLOBAĐANJE
BALE/VALLE – Istra, 13.08. – 17.08.2018.
VODITELJICE: Amela Janči ć Priganica prof. pjevanja i Sanja Plavljanić-Širola voditeljica radionica osobnog razvoja

LJETO JE VRIJEME ZA SLOBODU!
Ljeto je godišnje doba kad se osjećamo najslobodnijima, zar ne? Pravo vrijeme za oslobađanje na svim razinama.
Priuštite si jedan sasvim poseban tjedan upravo na temu naše unutarnje slobode, ovog kolovoza u Istri.
Uz kombinaciju sjajne radionice Oslobađanja glasa Amele Jančić Priganica s radionicama osobnog razvoja i kreativnosti Sanje Plavljanić-Širola, ovog vam se ljeta nudi pet dana sasvim posebnog odmora u kojem ćete, osim kupanja i uživanja u prekrasnoj energiji Istre i čarobnog gradića Bale, moći osloboditi čitavo svoje biće na mnogim razinama.
Ovaj će program oplemeniti vaš glas, učiniti da pjevate iz srca, nahraniti vam dušu, probuditi vašu životnu iskru i izvući na površinu vaše istinsko Ja.

I nakon ovog tjedna, svaka stanica vašeg tijela kupat će se u prekrasnom osjećaju slobode.

OSLOBODI SVOJ GLAS I DUŠU
Na radionicama “Oslobađanja glasa “ Amele Jančić Priganica koje će se odvijati u trajanju od 90 minuta od ponedjeljka do srijede i 120 minuta u četvrtak i petak, rade se vježbe koje su kombinacija različitih metoda učenja pjevanja. Te vježbe opuštaju i pripremaju tijelo za pjevanje te ga automatski oslobađaju od napetosti i stresa. Radit će se demonstracije vježbi koje produbljuju disanje, vježbe za povećanje raspona glasa, vježbe kojima dugoročno čuvamo svoj glas. Kroz radionicu se pojedinac oslobađa i treme, tj. straha od pjevanja pred drugima te postiže ili vraća izgubljeno samopouzdanje. Općenito se podiže energija i dobro raspoloženje.
U cijenu seminara uključen je i jedan individualni susret s profesoricom pjevanja u trajanju od 30 minuta.
Na kraju seminara pripremamo interni koncert na kojem se svakom polazniku nudi mogućnost pjevanja solo ili u grupi. Koncert će biti uz klavirsku pratnju.

OTPUŠTANJE UNUTARNJIH BLOKADA
Na radionicama koje će voditi Sanja Plavljanić-Širola istraživat ćemo načine otpuštanja svega suvišnog u našim životima, oslobađati unutarnje blokade, osnaživati samopouzdanje i otvarati srce. Da bismo osjećaj slobode svog bića što snažnije prigrlili i lakše unijeli u budući svakodnevni život, slobodno ćemo se izražavati i slikanjem prstima, kao i plesom s povezima (u kojem se lakše prepuštamo pokretu, znajući da nas nitko ne gleda). Svi koji budu osjećali tremu zbog pjevanja ili nastupa, moći će je otpustiti vođenim EFT vježbama.

U cijenu seminara uključen je i jedan individualni susret s voditeljicom radionica u trajanju od 30 minuta, na temu koja vam je trenutno najvažnija.

Na radionicama vas čekaju i mnoga lijepa iznenađenja i pokloni!

RASPORED
http://sretan-dan.hr/wp-content/uploads/2018/05/Program-seminara.bmp

VODITELJICE

amelaAmela Jančić Priganica
Amela Jančić Priganica akademski je glazbenik i prof. pjevanja. Diplomirala je solo pjevanje na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i stekla Pedagoško-psihološku izobrazbu na Učiteljskoj akademiji, također u Zagrebu. Zaposlena je kao stalni član zbora HRT-a. Dugi niz godina solistički nastupa u zemlji i inozemstvu i vrlo često snima za potrebe radija i televizije. Već 20 godina bavi se i pedagoškim radom, radeći s pojedincima i grupama. Na temelju višegodišnjeg iskustva u poučavanju pjevanja i rada na sebi (pohađala je mnoge seminare pjevanja i radionice kao što su Werbeck pjevanje, Muzikoterapija itd.), osmislila je vlastitu METODU ZA OSLOBAĐANJE GLASA, kombinirajući različite pristupe i tehnike. Posebno je raduje kad na seminar dođe netko tko je uvjeren da nema ni sluha ni glasa, ili pak netko tko se već dugi niz godina bavi pjevanjem, ali ga blokira strah i trema. Kad takav pojedinac doživi OSLOBOĐENJE GLASA, ne moze sakriti radost i oduševljenje. Zato su Amelini seminari za oslobađanje glasa puni dobre, pozitivne i nadahnjujuće energije, koja podiže ne samo polaznike nego i nju samu.

sanja 2
Sanja Plavljanić-Širola
Sanja Plavljanić-Širola vlasnica je Centra Sretan dan u kojem već 10 godina vodi različite radionice osobnog razvoja, od kojih je najpopularnija radionica Ostvarivanja želja, prema programu Sonie Choquette.
Sanja je integrativni terapeut, diplomirana feng shui savjetnica te kolumnistica portala Živim.hr i časopisa Vita.
Njen doprinos ovom prekrasnom tjednu je da vam pomogne osloboditi najljepše skrivene dijelove vašeg bića, kroz radionice i večernje aktivnosti poput slikanja prstima, plesanja, kao i oslobađanja treme (po želji) tehnikom EFT (tapkanje).



BALE – VALLE

BALE MJESTO













Stari grad Bale smješten je između Vodnjana i Rovinja. Ima zanimljivu povijesnu jezgru s gradskom palačom (vijećnica) i srednjovjekovnom utvrdom (palača Soardo-Bembo). Njegovo postojanje datira još od Rimskog carstva što potvrđuju brojne arheološke iskopine. Valle na talijanskom jeziku znači dolina. Njegova povijesna jezgra nalazi se na 145 m nadmorske visine i okružena je brdima. Plaža je od Bala udaljena 6 km. Krasi je netaknuta obala, duga devet kilometara gdje se nalaze kampovi San Polo i Colone.

KAKO PUTOVATI
Autobusom: Linija Zagreb – Rovinj – Pula. Kod kupnje karata pitati staje li autobus u Balama.
Automobilom: Vožnja Zagreb – Bale traje oko 3-3,5 sata. Auto-cesta Zagreb – Karlovac – Rijeka – tunel Učka – Pazin – Žminj. Nakon 10 km od Žminja nalazi se žuta oznaka s natpisom Kanfanar – Rovinj, Bale. Silazi se sa autoceste i dolazi na magistralnu cestu. Skrene se lijevo u pravcu Rovinja. Nakon oko 1,5 km treba skrenuti desno ispod podvožnjaka u pravcu Pule. Do Bala se vozi oko 9 km ili oko 10 minuta.

CIJENE
– 1.590 kn za uplate prve rate do 1.lipnja
– 1.770kn za uplate nakon 1.lipnja
Mogućnost plaćanja u 2 ili 3 rate – do 01.kolovoza
Broj polaznika je ograničen!

Smještaj, prijevoz i hrana nisu uključeni u cijenu seminara i u vlastitoj su organizaciji.

PRIJAVE PREKO DONJE PRIJAVNICE.

INFORMACIJE

Amela Jančić Priganica
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.091/5031810
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

UPLATE:
Sretan dan d.o.o.
IBANHR8023600001102187329