Radionica prirodnog namještanja atlasa

Na ovoj radionici naučit ćemo kako prirodnim, ne-invazivnim putem namještati prvi kralježak - atlas. Proći ćemo 4 metode namještanja od kojih za neke treba asistencija terapeuta, a neke možemo izvesti sami.

Što je to atlas?
Atlas C1 je prvi vratni kralježak koji zajedno s površinama zglobova zatiljka čini zglob glave. Zatiljak i atlas zajedno s drugim vratnim kralješkom aksisom C2 čine pokretnu cjelinu vratne kralježnice. Atlas ne nosi samo glavu već je odgovoran za veliki broj tegoba i oboljenja ako se ne nalazi u svom prirodnom položaju. Također atlas ima utjecaj na cijelo tijelo, a posebno na donji dio kralježnice preko kranijalno - sakralnog odnosa.

Za namještanje atlasa nisu potrebni nikakvi vibracioni uređaji ili čekić već se atlas prirodnim putem može namještati ispravnim položajem tijela, samo-masažom i masažom uz pomoć terapeuta.

Ova radionica namijenjena je svima koji se bave yogom, fitnesom, terapeutskim vještinama, ali i ostalima koji žele više naučiti o tijelu i prirodnim metodama dolaska do psiho-fizičke ravnoteže.

Uštedite novac koji se troši na (pre)skupe tretmane atlasa i naučite trajno kako sami možete namještati atlas sebi i drugima.

Voditelj: Svemir Vranko

"Nakon završenog studija pedagogije upoznao sam Jeffa Romanowskog, začetnika Romanowski metode. Rad s dubokim tkivom i emocionalnoj anatomija su baza Romanowski metode. S njim sam učio 5 godina u Makronova centru u Zagrebu.
Taj studij terapeutskih vještina i želja za praksom me potakla da u San Franciscu završim i Diamond Light – School For Massage and Healing Arts kod Vajre Matusow, zatim da na Havajima prođem seminar zvukoterapije s Jonathanom Goldmanom pionirom zvukoterapije i kod osnivača Yumeiho metode Masayuki Saionjija iz Tokija i njegovog učenika Ige Sorina iz Rumunjske završim 3. terapeutski stupanj Yomeiho japanske kiropraktike.
Nakon preko 20 godina prakse odlučio sam ovim Seminarom prenijeti nešto stečenih znanja i iskustava."

Sudionici će na kraju Seminara dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Mjesto održavanja:
Verbasana Yoga Studio, 
Voćarska 8 (Kvatrić), Zagreb

V
rijeme:
10. lipnja 2018. od 10:00 do 13:00

Prijave:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tel: 0923658087

Cijena Seminara: 490 kuna. Po prijavi na Seminar potrebno je uplatiti akontaciju od 100 kuna na žiro račun Verbasane. Ostatak po dolasku na Seminar.

Prijavnica na Radionicu prirodnog namještanja atlasa Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. :

Ime i prezime:
Adresa:
Email:

VerbAsana centar
Martićeva 45/III, HR-10000 Zagreb
M. 091 525 7299
T/F. 01 4617 601
E. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ŽR./IBAN. HR3823400091110759931

Dobrodošla i dobrodošao! Namaste!