Međunarodni kongres sistemskih konstelacija

14.9. – 17.9.2018., Lovran

Ostalo je još oko mjesec dana do međunarodnog skupa konstelatora u Lovranu "Constellating Community", u organizaciji ISCA-e (International Systemic Constellations Association). I još imate priliku prijaviti se pod iznimno povoljnim uvjetima.

Dvadesetak iskusnih konstelatora iz cijelog svijeta održati će radionice / prezentacije na teme kao što su: konstelacije prirode, rad sa simptomima, sveto prisustvo kroz genogram, memorija mjesta, svakodnevni život po sistemskim principima, sistemska pedagogija, organizacijske konstelacije danas, konstelacije i bioenergetika i drugo.

Gost predavač biti će uvaženi znanstvenik i sistemski teoretičar, profesor Ervin Laszlo, koji će nam otškrinuti vrata nove znanstvene paradigme, one koja zacjeljuje jaz sadašnjeg dualističkog pogleda na svijet i ide ruku pod ruku sa fenomenima koje opažamo u konstelacijskom radu. O njegovim saznanjima i teoriji, možete saznati kroz knjigu “Znanost i Akašičko polje: potraga za integralnom teorijom svega”, koja je objavljena i na hrvatskom. Više o programu i predavačima možete vidjeti ovdje: http://isca-network.org/program 

Bilo da želite učiti, razvijati se profesionalno u konstelacijskom radu, raditi na osobnom pitanju sa vrlo iskusnim voditeljima, upoznati se sa konstelatorima iz cijelog svijeta ili jednostavno provesti četiri dana na opatijskoj rivijeri uz konstelacije - ne bi trebali propustiti ovu izuzetnu priliku. Ovo je, također, posljednji puta da se ovaj skup organizira u Hrvatskoj. Službeni jezik je engleski, ali biti će neformalnog prevođenja u grupama. 

Ukoliko se želite prijaviti pod posebno povoljnim uvjetima za zemlje iz regije, kontaktirajte nas na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Za sve ostale informacije, posjetite ISCA web stranicu na ovom linku: http://isca-network.org/opatija-gathering-2018

Nadamo se da ćete nam se priključiti u Lovranu u što većem broju i tako postati dio međunarodne konstelacijske zajednice! 

Informacije na linku: http://isca-network.org/constellating-community
Za posebne pogodnosti pri prijavama iz regije, kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 ekran seminar crop