OD STRAHA DO SREĆE U JEDNU VEČER - Inspirativno druženje

20. rujna 2018.
U rujnu nas očekuje prava poslastica – zabavna, poučna i inspirativna večer u kojoj ćete slušati i sudjelovati u četiri zanimljiva predavanja/radionice, kao i u zajedničkom panelu.
Uz svjetski poznatu transformacijsku govornicu Marie Diamond (koju znamo iz filma i knjige Tajna), čut ćete i tri zagrebačke članice ATL-a (europske organizacije koja okuplja transformacijske leadere).

Pridružite nam se na eventu koji će prštati dobrim vibracijama!

Predavačice:
Marie Diamond
Ivana Plechinger
Sanja Plavljanić-Širola
Nikolina Balenović Knez

Voditelj: Davor Barić

Ivana Plechinger
Čut ćete njenu priču o tome što dovodi bolesti u naše živote i kako možete sami sebi pomoći da što duže budete što zdraviji..
“Imala sam moždani. U 39toj. Rano. Mislila sam da se to događa samo “starcima” nakon šezdesete. Preživjela sam. U glavu udarena još malo više nego ranije. Na odlasku iz bolnice doktori su mi rekli da sam zapravo savršeno zdrava i da mi je to od stresa. Bili su u pravu. Jel i vama nekad doktor rekao da vam se nešto sa zdravljem događa zbog stresa? I mislila sam da je. Svi smo to čuli. “Stres je bolest današnjice”, vrišti sa svih naslovnica novina. Ime moga stresa bilo je: “digli smo kredit za kuću, a nemamo stalne prihode” i “propada mi jedan posao ,a drugi nikako da dobijem”. I zbog toga sam umalo umrla? Zbog toga su moji sinovi mogli izgubiti mamu, moj muž ženu, a svijet fenomenalnu mene? Ma pametno moje
A kako i zašto sam danas tako dobro i kako to može pomoći i vama da zdravije i mirnije živite, otkrit ću vam 20.9. Vidimo se, veselim se.”

Nikolina Balenović Knez
Nikolina nam donosi izuzetno zanimljivu temu straha od pogrešene odluke i kako pri tome razlikovati intuiciju od straha.
“Svi u životu moramo ponekad donijeti važne i prijelomne odluke i tada se svatko od nas zapita: “Kako mogu biti sigurnan/sigurna da će odluka koju donosim biti dobra za mene?” Pri tom osluškujemo srce, razum, mišljenja drugih ljudi, ali garancije nema. I tada nas može savladati strah.
Otkrit ću vam kako sam ja prevladala svoje nedoumice i strahove u situaciji koja je slamala moje srce i čitavo biće – u trenutku kada sam prolazila kroz veliku prekretnicu u životu. Podijelit ću s vama nekoliko uvida i konkretnih tehnika kojima si možete pomoći osjetiti pravu odluku, tako da odmah možete iskusiti njihovo pozitivno djelovanje.“

Sanja Plavljanić-Širola
Sanja će vam pričati o životu bez straha. Jer jedino kad odbacimo strahove i odaberemo hrabrost možemo živjeti punim plućima. Istinski živjeti. I s radošću odabirati nepoznato umjesto dobro poznatog.
“Iz nekog čudnog razloga, u životu nikad nisam birala put straha, strahovi su me zaobilazili, nisu mi prilazili, kao da su znali da nisu dobrodošli. Takav način funkcioniranja kreirao je za mene život koji sam uvijek i iznova doživljavala uzbudljivim i čudesnim. Želim vam prenijeti ljepotu življenja bez straha i potaknuti vas da birate akciju umjesto brige i često ludost umjesto ozbiljnosti. Da se radujete novom i nepoznatom, vjerujete da je sve moguće i da s osmjehom očekujete čuda.
Strahovi su samo loša navika i vrijeme je da ih se zauvijek riješimo!”

Marie Diamond
Zvijezda filma i knjige Tajna otkrit će vam konkretne tehnike kako da pobijedite strah i sramežljivost, kao i praktične savjete kako si pomoću malih promjena u svom domu možete pomoći da se već od jutra radujete životu.
“Podijelit ću s vama, na temelju svog životnog puta, kako doći od straha i ograničavajućih uvjerenja do mjesta u kojem možete manifestirati svoje snove i ciljeve. Ja sam od vrlo sramežljive djevojčice iz Belgije postala globalni transformacijski vođa i završila sam u Tajni. postoje određeni koraci koje sam poduzela kako bi mi to uspjelo i to želim podijeliti s vama.
Te korake dijelim s ljudima već 25 godina – kako da sami sebe nauče kako se izdići iznad straha.
Naravno, strah je uvijek prisutan u svijetu, ali važno je znati kako se izdići iznad njega i ne biti pod njegovim utjecajem. Podijelit ću s vama ono što ja primjenjujem još svoje 7. godine – to je vrlo moćna tehnika.
Također ću s vama podijeliti kako zakon privlačnosti djeluje u vašem domu, kako bi vas vaš dom podržavao u tome da postanete moćniji i uspješni – da podržava vaše nade i vašu energiju.
Dakle važno je ono što radite sa svojim umom ali i sa svojom okolinom!”

Osim predavanja/radionica, u dijelu večeri bit će i odgovori na vaša pitanja.

VRIJEME: 20. rujna 2018. 18:00-21:00h
GDJE: Hotel Dubrovnik, Zagreb
Cijena: 280kn
PRIJAVE: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ILI PREKO DONJE PRIJAVNICE...
VIŠE INFO: http://sretan-dan.hr/inspirativno-druzenje/

DOĐITE PO SVOJU INSPIRACIJU ZA NOVI START NAKON ODMORA!