Znate li za dobrobiti Theta moždanih valova?

Jeste li se kada zapitali od kuda dolaze nepoželjni obrasci ponašanja kao što je unutarnji otpor da nešto učinimo ili ne učinimo? Kako možemo promijeniti neugodne emocije poput zamjeranja ili ljubomore? Ili se možda godinama mučimo se nelagodom od javnog nastupa ili zatvorenog prostora?

Sve nabrojeno vrlo često dolazi od ograničavajućih podsvjesnih uvjerenja koje je svatko od nas mogao steći u djetinjstvu kroz odnos s roditeljima, kroz različite društvene kontakte i iskustva ili je možda stekao kroz obrasce svog obiteljskog naslijeđa. Koji god da je izvor ovih unutarnjih ograničenja, čvrsta volja i racionalno razmišljanje o tome rijetko dovodi do promjena i rješenja obzirom da se radi o podsvjesnim procesima koji su gotovo nedostupni svjesnom umu.

Bilo da se radi o savladavanju nekog osobnog problema ili jednostavno o potrebi da se zauzmemo za sebe i potaknemo vlastiti osobni razvoj, kvalitetna i strukturirana tehnika velika je pomoć na tom putu.

ThetaHealing© je moderna metoda osobnog razvoja koja se temelji na znanstvenim činjenicama i koja omogućava siguran i uspješan rad na svim gore navedenim područjima i daleko šire. Metoda se temelji na upotrebi Theta moždanih valova u budnom stanju. Ovi valovi su inače prirodno prisutni u dubokoj meditaciji i u REM fazama spavanja kada sanjamo i kada mozak sortira i preslaguje informacije.

Koristeći ovaj prirodni fenomen pomoću ThetaHealing© tehnike na strukturiran način, moguće je ostvariti dobrobit i raditi na osobnom emotivnom, fizičkom, zdravstvenom, duhovnom ili bilo kojem drugom planu osobnog razvoja.

Niže su nabrojana neka od mnogih područja na kojima se može uspješno raditi ovom tehnikom:
• Efikasan rad na emotivnim problemima, strahovima i traumama
• Promjene ograničavajućih osobnih uvjerenja u željena uvjerenja
• Pronalaženje, razumijevanje i promjena vlastitih obrazaca ponašanja
• Reguliranje stresa i otpuštanje akumuliranog stresa
• Čišćenje tijela i aure od nepoželjnih energija
• Čišćenje prostora i predmeta od nepoželjnih energija
• Energetsko balansiranje hormona i neurotransmitera
• Aktivacija osobnog DNK potencijala
• Iscjeljivanje na emotivnom, fizičkom i duhovnom planu
• Dobivanje informacija iz podsvijesti pomoću mišićnog testa
• Intuitivno očitavanje sebe i drugih
• Pristup theta stanju moždanih valova i meditativnom stanju svijesti

Vjerujemo da se svatko može napraviti promjenu u svom životu i svoje želje i vizije pretvoriti u opipljive ciljeve i rezultate. Pridružite nam se na tečajevima ThetaHealing-a i dodajte vrijednu tehniku u zbirku svojih sposobnosti.
Na tečaju nam je važno da znanje koje se prenosi bude prezentirano i obrađeno na kvalitetan i profesionalan način. Zbog toga su kompetencije predavača daleko šire od same teme i sadrže tehnike humanističke psihologije kao Neurolingvističko programiranje, Coaching, itd. Na taj način možemo uspješno podržati sve polaznike u njihovim procesima osobnog razvoja bez obzira na predznanje, osobna uvjerenja ili svjetonazor.

Više o nama i samoj tehnici pročitajte na stranicama www.theta.academy

Popunite donji upitnik i poslat ćemo Vam više podataka o nadolazećem Osnovnom DNK ThetaHealing© tečaju zajedno sa posebnim povoljnijim uvjetima za sve koji se prijave ovim putem.

Tečaj će se održati u Zagrebu, 23. do 25.11.2018.

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJVNICE.

 

Photo by Unsplash