Povisi vibraciju

Intenzivni šestomjesečni trening osobne transformacije, rasta i razvoja
DOĐI NA BESPLATNO UVODNO PREDAVANJE
19. studenog 2018. u 19 h u Centru ELEVATE, Aleja Pomoraca 15 (Siget), 17. kat
Obavezna prijava mailom za uvodno predavanje, zbog ograničenog broja mjesta na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Naučite kako upravljati svojim energetskim sustavom i iscijeliti svoje mentalne i emocionalne obrasce, povisiti svoju vibraciju, osnažiti se i postići stanje ravnoteže, mira i sklada.

Kroz 6-mjesečni proces osobne transformacije, učit ćemo razne energetske tehnike i alate koji vam mogu pomoći u osobnom rastu i razvoju, iscjeljivanju i podizanju vaše vibracije (uzemljenje, energetsko povezivanje, centriranje, čišćenje aure, čišćenje emocija, uvjerenja i loših sjećanja i sl.).

Na svakom drugom modulu, obrađivat ćemo tematiku jedne čakre i raditi energetsko iscjeljivanje na teme povezane s tom čakrom. Također ćemo obrađivati teme kao što su kako se nositi s emocijama, kako ih iscjeljivati, kako čistiti negativna uvjerenja, otpuštanje strahova, uzemljenje, centriranje, iscjeljivanje unutarnjeg djeteta, energetske granice, čišćenje energije predaka, varaćanje fragmenta duše, rad na ciljevima, razrješavanje problema, aktivacija DNK-a i slično.

Naučit ćete razne alate ili tehnike za osobni razvoj, te ćete tijekom tog razdoblja primiti više od 50-ak energetskih aktivacija (po raznim metodama kao što su Sacred Soul Alignment™, Arkturijanska rezonanca i iscjeljivanje s arkturijanskim vodičima/frekvencijama.
Također ćemo raditi iscjeljivanje s uzašlim majstorima. galaktičkim vodičima i arhanđelima.

Između ostalog, radit ćemo:
Čišćenje energetskog polja i aure; Uklanjanje implantanata i entiteta; Stanično čišćenje; Čišćenje energije predaka; Vraćanje fragmenata duše; Iscjeljivanje emocija; Rad na čišćenju trauma; Čišćenje strahova; Čišćenje 4 tijela i 13 čakri; Rad na unutarnjem djetetu; Uzemljenje i povezivanje s Gaiom; Otpuštanje napetosti; Otpuštanje zavjeta da iscjelite sebe i druge; Otpuštanje toksina iz organa; Otpuštanje krivnje, srama, tuge, žalosti, beznađa, ljutnje i zamjeranja; Otpuštanje strahova i odlaganja; Uravnoteživanje serotonina za veći osjećaj sreće; Kako se voljeti u potpunosti; Aktiviranje vašeg magnetizma; Aktiviranje osobne snage; Čišćenje nižeg uma; Otpuštanje unutarnjeg suca, unutarnjeg perfekcionista, unutarnjeg kritičara i unutarnjeg skeptika; Razvijanje nevezanosti i aktiviranje promatrača; Aktiviranje osjećaja slobode; Otpuštanje osjećaja borbe i patnje; Napredovanje s lakoćom i radošću; Aktiviranje obilja; Otpuštanje sabotaže; Uspostava povjerenja i vaše istine; Pronađite svoj glas (samoizražavanje); Opraštanje; Stvaranje obilja; Razvijanje intuicije i slično.

TRAJANJE TEČAJA
Tečaj traje 6 mjeseci, namijenjen je svima, bez obzira na razinu znanja.
Tečaj se održava 2 x mjesečno uživo, a 2 x mjesečno online pri čemu će materijali (video, audio, PDF) biti postavljeni u Facebook grupu
(za sudjelovanje je potrebno da imate Facebook profil).
Cijena: 2.900 kn (prva rata 400 + pet rata po 500 kn, plaćanje jednom mjesečno)

UVODNO BESPLATNO PREDAVANJE
Početak tečaja: 3. prosinca u 19h u Centru Elevate, Siget
Prijavite se za besplatno uvodno predavanje na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. – broj mjesta je ograničen

www.multidimenzija.com
https://www.facebook.com/groups/multidimenz.iscjeljivanje/