Sacred breathwork and healing retreat

Dragi prijatelji i svi ostali ljubitelji prirode i zvuka u prirodi, pošto ste svi izrazili želju da ponovimo naše prekrasno druženje, pozivamo vas na ponovno druženje. Ovaj put uz jogu, meditaciju, pranayamu i istrazivanje puta po sumi, donosimo i energiju bubnjanja..

Pozivamo vas na jedinstveno vikend druženje u prirodi, vježbanje joge uz mnogo pranajame i meditacije, povezivanje s Majkom Zemljom, uživanje u relaksaciji, a navečer bubnjevi, ples, kamo god nas energija grupe povede. Svjesni smo da je program gust i da uz bubnjeve ide joga koja treba biti vise shakti pa cemo tako i napraviti kao i sve ostale tehnike koje donosimo...

Jedinstvena prilika jer ni Branko ni ja bas nismo slobodni da uhvatimo termin i to u skladu s nasim domacinima, Lidijom i Markom zvuci kao nemoguca misija :).

Pođite s nama, prodišite punim plućima i napunite se čistim zrakom na ovom prekrasnom čarobnom mjestu, na osami daleko od gradske buke i prometa.
Odmorite se u prekrasnom malom selu i ostavite svakodnevne brige i stres iza sebe, povežite se još dublje sa svojom dušom, povežite se Majkom prirodom i Zemljom.
U prekrasnoj prirodi pronađite svoje drvo i zagrlite ga, budite u tišini, meditirajte, radite jogu, bubnjajte u krugu, pridružite se grupi, upoznajte nove prijatelje, plesite, probudite dijete u vama....

Subota 10.11. i nedjelja 11.11.2018.
Mjesto: Moslavacka Slatina

OKVIRNI RASPORED ZA VIKEND:

SUBOTA 10.11.
do 9h dolazak (kava, caj, brunch i smjestaj po sobama)
10h joga, pranayama, meditacija
11.30h sumski ritual hodajuca meditacija
13h vege rucak
14.30h hodajuca meditacija
15.30h pranayama& vinyasa joga
17-18h brunch
18h radionica bubnjanja
20h filozofija, razgovor, druzenje, slobodno vrijeme
21h vecera

NEDJELJA 11.11.
... brunch kava, caj,,,,
8h pranayama, jutarnji hatha joga sat
10h sumski ritual hodajuca meditacija
13h vege rucak
14h joga filozofija
15 - 17h slobodno vrijeme, suma, druzenje, odmor...odlazak doma

Voditelji programa:

Antonija Satya, dugogodisnji joga ucitelj s iskustvom vise od 12 godina poducavanja joge, pranayame i meditacije, 20 godina osobne prakse, voditeljica brojnih medjunarodnih povlacenja, seminara, itd., Osobna praksa astanga joge, mindfulness meditacije, gong meditacije, itd. Ayurvedski savjetnik, maser, terapeut, sportski trener. A kroz zadnjih par retreat-ova i odlican chef :).

Branko Trajkov – Trak, dugogodišnji je bubnjar rock grupe Zabranjeno pušenje i član Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika. Iza sebe ima iskustvo više od 1200 autorskih koncerata a profesionalno se bavi glazbom još od 1989.
Svira bubnjeve, gitaru, tapan, indijsku tablu, tarabuku i frame drums.
2000 g. u sklopu Z.P. pokreće glazbene radionice za djecu žrtve mina. Otad kreira vlastiti program terapijskih bubnjarskih radionica te ga izvodi za šaroliki krug korisnika – od djece sa posebnim potrebama do korporativnih profesionalaca.(itd)....

VISE O SVAKOM OD VODITELJA MOZETE SAZNATI i sami po imenima google sve zna...

Vise o mjestu održavanja možete vidjeti na www.vimal.hr

CIJENA: za oba dana, sve skupa 650 kn ( smjestaj, svi obroci, joga, radionica bubnjanja)...

MOLIM VAS DA SE NA VRIJEME PRIJAVITE I REZERVIRATE SVOJE MJESTO.

Prijava je moguca u inbox Antonija Satya (Yoga) ili putem mob 091 444 88 14 a rezervirali ste svoje mjesto prijavom i uplatom pune cijene radionice do 8.11. Ukoliko ostane mjesta moguce su prijave i u zadnji cas....moj email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Hvala svima i molim vas dijelite! Sat Nam