Medicinski kotač ili Kotač života

Ulaskom u Novu 2019. godinu, počašćeni smo još jednom radionicom pod nazivom KRUG ŽIVOTA u Zdravalu, zahvaljujući Udruzi Damari, koja će se održati 31. 1. 2019. godine s početkom u 18h u Centru ZdraVal, Ulica Ive Tijardovića 18, Prečko.

Medicinski kotač ili Kotač života je mapa ljudske svijesti, ustroja svemira, prirodnih ciklusa i pojavljuje se u mnogim Indijanskim tradicijama. Primjetili su da u prirodi nema ravne crte i da se sve u prirodi izražava kroz kružni tok. Vjerovali su da su svi putevi našeg života usko vezani uz velike moći ili inteligentne sile prirode čija se energija može koristiti i usmjeravati za našu dobrobit. Vjerovali su da puteve tih energija mogu ucrtati u kružnu kartu- Medicinski kotač.
Danas, kada je čovjek više nego ikad udaljen od prirode, nužno je vratiti se najstarijim učenjima.
Potreba za dubljim razumijevanjem sebe, života i životnih okolnosti kroz prirodne zakone za danasnjeg čovjeka/ženu može predstavljati korak u novi i svjesniji život.
U svakom trenutku Kotač pruža točan uvid gdje se osoba trenutno u životu nalazi i na kojim područjima treba raditi da bi se postigla cjelovitost.
Putovanje Medicinskim kotačem je ujedno i dublje razumijevanje sebe i transformacija. Fokus je na postizanju ravnoteze tijela, uma, emocija i duha što osigurava pozitivne životne promjene i podizanje razine svijesti pojedinca. Prolazimo kroz mapu unutarnjeg razvoja čovjeka koja nam pokazuje gdje smo i na kojim područjima se trebamo razvijati kako bismo stvarili sve naše potencijale.

Dobrodosli ste na radionice Kruga Života.

Za sve informacije javite se na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 098/394-318 ili
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 091 3037007.

Broj sudionika na grupi je ogranicen stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

Veselimo se susretu i radu,

Suzana Vičik, mag.paed.soc
voditeljica sistemskih konstelacija & Valentina Garačić, ZdraVal, Centar probuđene životne energije
https://www.facebook.com/events/283652565837326/?ti=cl

Zdraval, Centar probuđene životne energije
Ulica Ive Tijardovića 18
10000 Zagreb
Tel: 01 201 8001
Mob: 098 394 318
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web: www.zdraval.hr
Facebook: @ZdraVal