Tečaj Reikija I. stupanj! Otvori se za ljubav!

Predstavljam i ljetni termin za Tečaj Reikija I. stupnja u ZdraVal-u, pod nazivom "Otvori se za ljubav!" pa ukoliko je netko u Zagrebu ili bi volio doći evo prilike.

Cijeli naš ovaj zemaljski život se svodi na potragu za osjećajem ljubavi. Tražimo ju i očekujemo prvo od roditelja, onda od prijatelja i rodbine pa kada dođemo u te godine počinje i potraga za ljubavnim partnerom koji bi nas ispunio. I konstantno smo orijentirani na vanjske okolnosti, ljude oko nas, očekujemo od njih nešto, da nam daju, da budu ono što bi mi voljeli i željeli. Govorimo jedni drugima da si takav/takva i da napraviš to i to onda bi te više volio/voljela. Ponašamo se jedni prema drugima kao prema objektima svojih žudnji, želja i očekivanja. I onda u velikoj većini slučajeva bivamo razočarani jer nam baš taj partner ili prijatelj ili kolega na poslu nije napravio baš to što smo mi mislili da treba. I tako dolazi do prekida veza, razvoda brakova, odlazaka s radnih mjesta u potrazi za nečim boljim.

Kada mislimo da smo našli nešto bolje, opet sve počinje iz početka. I krug se nastavlja.

Dok možda jednog dana ne shvatimo da nam se konstantno ponavljaju ista iskustva, iste stvari, isti odnosi samo s drugim ljudima i možda se ipak ponekad zapitamo "Pa zar nije možda sve ovo zbog mene? Da nisam ja taj uzrok svega što mi se događa?" I tu počinje istinska potraga za samim sobom.

Zašto ne bi mi postali ona osoba s kakvom bi voljeli dijeliti ovaj život? Zašto mi ne bi počeli davati drugima ono što mislimo da nama treba? Zašto se mi ne bi otvorili za pravu ljubav i pronašli ju prvo u sebi pa onda i u drugima?

Reiki nam tu može jako puno pomoći. Tretmani, tečajevi i inicijacije Reikija nam pomažu da se otvorimo prekrasnoj energiji, dolazimo da uzroka problema, čistimo blokade i traume i poosvještavamo sami sebe i svoje misli, riječi, emocije i postupke.

Reiki mi je pomogao i pomaže svakodnevno da rastem i postajem sve bolja osoba, nježnija, ljubaznija, veselija, radosnija i da tu energiju širim oko sebe.

Probaj i ti!

Reiki me oduševljava jer nam pruža mogućnost da postanemo sami svoji iscjelitelji i da iscjeljujemo druge (već nakon završenog I. stupnja), a samim time i cijelu okolinu i cijelu Zemlju. Reiki pojačava protok energije kroz tijelo, te tako imamo više energije tijekom dana za lakše suočavanje sa svim onim što nam čini dnevni raspored.

Reiki opušta, smiruje, povezuje, rješava uzroke bolesti, otpušta razne blokade protoku energije, djeluje na sve bolesti osim slomljenih kostiju. Premda našla sam slučaj u literaturi da je moguće iscijeliti i slomljenu kost primjenom Reikija.

Istinski kada shvatite na vlastitom iskustvu dobrobiti tako jednostavne metode iscjeljivanja (polaganjem ruku), a tako jako učinkovite te kada vam se cijeli život promijeni i zaokrene za 360 stupnjeva na bolje, ne preostaje vam ništa drugo nego bar pokušati podijeliti to s drugima. Moja sreća bi bila najveća kada bi Reiki prihvatilo što više ljudi i počelo ga prakticirati svakodnevno.

To i je motivacija mog rada.

Jedan od veoma važnih dobrobiti Reikija je kada već postanete iskusni praktikant događaju se situacije da energija koja vam kola tijelom kada radite Reiki (a, kasnije dolazi i samo od sebe), postane toliko jaka da zaustavlja sve naše nepotrebne misli koje nam prolaze mozgom i koje nas opterećuju i imate osjećaj kako se aktivnost uma smanjuje i za trenutke i zaustavlja.

Živim, prakticiram i širim Reiki oko sebe već godinama (više od 5 godina) i to svakodnevno. Inicirana sam u 3. stupanj (majstorski i učiteljski) tradicionalnog Usui Reiki Sistema prirodnog iscjeljivanja i duhovnog razvoja

O meni više možete pročitati na web stranici zdraval.hr i na facebook stranici @ZdraVal, Centar probuđene životne energije.

Tečaj sam zamislila na način da: - u petak 12. 7. 2019. godine, od 18h-21h, podijelim s vama malo teorijskog znanja o Reikiju, pričati ćemo o povijesti Reikija, načelima Reikija, emocionalnim izvorima bolesti, čakrama, objasniti ću vam kako se radi autotretman, kako tretman drugim ljudima, životinjama, biljkama, kako tretiramo hranu, vodu, čistimo prostor i tako....svašta nešto :-)

-u subotu 13. 7. 2019. godine, od 11h-14h, ćemo početi s jednom opuštajućom meditacijom iscjeljenja te ćemo svakog od vas inicirati u I. stupanj Reikija uz prenošenje teorijskog i praktičnog znanja

-nedjelja 14.7. 2019. godine, od 11h-14h, je zamišljena da bude praktičan dan u kojem ćete učiti prakticirati Reiki, na sebi i drugima (različite vrste tretmana).

Na tečaju ćete dobiti skriptu koja je potrebna za I. stupanj te potvrdu u formi Diplome da ste inicirani u I. stupanj tradicionalnog Usui Reiki Sistema prirodnog iscjeljivanja i duhovnog razvoja te osposobljeni za pružanje iscjeliteljskih tretmana drugima.

Pošto je moj način rada kvaliteta ispred kvantitete, radimo u manjim grupama (maksimalno 6 osoba), pa je zbog toga obavezna prijava na broj mobitela 098/394-318 ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Energetska razmjena za prisustvovanje tečaju je iznos od 1.200,00 kuna u što je uključena energoterapeutska masaža cijelog tijela poslije Tečaja u terminu prema dogovoru.

Prilikom prijave isti iznos potrebno je uplatiti na broj računa IBAN: HR2923400091160538650, ZdraVal, obrt za usluge i trgovinu, Ulica Ive Tijardovića 18, Zagreb, uz opis Reiki poduke I. stupanj.

Na Tečaju će vam biti izdan račun.

Moje srce i duša se raduju širenju Reikija na još više duša i vesele se susretu s vama i zajedničkom radu!

Otvorimo se za ljubav, otvorimo se jedni za druge i širimo tu energiju ljubavi na sve oko sebe,i

 


Zdraval, Centar probuđene životne energije
Ulica Ive Tijardovića 18
10000 Zagreb
Tel: 01 201 8001
Mob: 098 394 318
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web: zdraval.hr
Facebook: @ZdraVal