ENERGETSKI DETOX i UVODNA RADIONICA ZA ŠKOLU MULTIDIMENZIONALNOG ISCJELJIVANJA

Energetski detox – na ovoj radionici radit ćemo vrlo snažni energetski detox uz pomoć sljedećih energetskih aktivacija i tretmana:
– Čišćenje energetskog polja uz pomoć aktivacija Arkturijanske rezonance: čišćenje 4 energetska tijela, dubinsko čišćenje aure, čišćenje implantata i entiteta, čišćenje 13 čakri;
- Energetske aktivacije s iscjeljujućim frekvencijama kristala
– Iscjeljivanje i otpuštanje negativnih emocija i uvjerenja
– Iscjeljivanje uz pomoć Arkturijanskih frekvencija – povisite razinu energije, životne sile, motivacije i volje

Iscjeljivanje s arkturijanskim frekvencijama i energijom zmajeva (dragon healing): postizanje mira, mentalne jasnoće i razvijanje intuicije.

Radionica je za sve one koje privlači energetski rad, te osobni i duhovni rast. Dođite na Uvodnu radionicu za Školu multidimenzionalnog iscjeljivanja i isprobajte niz snažnih iscjeljujućih energetskih tretmana koje i vi možete naučiti raditi, ako se odlučite pridružiti školi. Škola multidimenzionlnog iscjeljivanja namijenjena je svima, bez obzira na predznanje.

Kroz školu ćete naučiti niz energetskih tehnika za vlastiti osobni i energetski rast, a istovremeno ćete biti i certificirani, te steći vještine da pomognete prijateljima, obitelji ili klijentima. To su izvrsni alati za one koji već rade u nekom kapacitetu s klijentima (npr. aromaterapeuti, reiki praktičari, praktičari theta iscjeljivanja, coachevi i slično).

Datum: Subota, 8. lipnja 2019. od 10-13 h
Mjesto: Centar Agila, Brozova
Cijena: 300 kn
Više informacija na: www.multidimenzija.com
Obavezna prijava za radionicu na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ARCTURIAN LIGHT HEALING – Iscjeljivanje s Arkturijanskim frekvencijama
Postani praktičar metode iscjeljivanja s arkturijanskim frekvencijama
Datum: Subota, 8. lipnja 2019. 14:30 – 17 h
Mjesto: Centar Agila, Brozova
Cijena: 1200 kn
Više informacija na: www.multidimenzija.com
Obavezna prijava za radionicu na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Energetski rad s iscjeljujućim frekvencijama Arkturijanaca i moćnim energijama zmajeva - dragons (dragons = elementalna bića iz 9 dimenzije koji su majstori transmutacije i olakšavaju transformiranje najgušćih negativnih energija trenutno prisutnih na Zemlji).
Kod ove metode, primate aktivaciju frekvencija i dobivate vlastitog Arkturijanskog vodiča. Za razliku od drugih metoda energetskog rada gdje praktičar provodi energiju kroz tijelo, ovdje sav energetski rad obavljaju vodiči, zaobilazeći ljudske (negativne) filtere, te omogućavajući protok čišćih iscjeljujućih energija. Metoda je vrlo jednostavna za savladati i temelji se na radu s namjerom i intencijom.
Trening se sastoji od 2-satne radionice + 3 tjedna online u kojima dobivate 10 dodatnih aktivacija, u razmaku od 2-3 dana (vidi niže) u posebnoj FB grupi.
Ako niste iz Zagreba, školu možete pratiti online, preko video linka.

Na dvosatnoj radionici:
♦ Primit ćete aktivaciju iscjeljujućih arkturijanskih frekvencija
♦ Dobit ćete vlastitog Arkturijanskog vodiča uz pomoć kojeg ćete obavljati iscjeljivanja i tretmane
♦ Primit ćete simbol za prijenos svjetlosnih frekvencija tijekom arkturijskog iscjeljivanja
♦ Povezat ćete se dublje s vlastitim božanskim i multidimenzonalnim Ja kroz proces arkturijanskog mosta
♦ Dati ćete i primiti tretman tijekom radionice
♦ I na kraju dobivate certifikaciju kao praktičar 1. razine za Arcturian Light Healing

Tijekom 3 tjedna nakon radionice, primit ćete, svakih 2-3 dana, 12 dodatnih arkturijanskih aktivacija i svaka naredna aktivacija dodatno produbljuje vašu sposobnost za transmisiju arkturijanskih frekvencija.
♦ Energija bijelog zmaja - pomaže vam da se povežete s božanskim ženskim aspektom i božanskim muškim aspektom, da ih integrirate i uspostavite vlastiti suverenitet i osobnu moć.
♦ Energija naranđastog zmaja - pomaže vam povezati vas s radošću, kreativnošću i srećom, te omogućuje da isti slobodno teku u vašem životu.
♦ Energija rozog zmaja - povezuje vas u potpunosti sa sobom, omogućujući vam da produbite ljubav prema sebi i da prihvatite gdje se nalazite (na svojem putu rasta i razvoja)
♦ Energija crvenog zmaja - aktivira snagu, vitalnost, strast, motivaciju i ono što vas pokreće i pomaže u oslobađanju inercije i nedostatka energije, letargičnosti i sl.
♦ Energija ljubičastog zmaja - ova aktivacija pomaže vam da poboljšate i iscjeljujete odnose s drugima, te donosi više razlučivanja i ravnotežu u odnose.
♦ Energija zlatnog zmaja - povezuje vas s prosperitetom, bogatstvom, obiljem i resursivnošću. Otpustite svijest o manjku i siromaštvu i povežite se s obiljem kojeg zaslužujete
♦ Energija plavog zmaja - jača vašu intuiciju, povećava mentalnu jasnoću i povjerenje.
♦ Energija zelenog zmaja - donosi opću energetsku dobrobit, pomaže u općenitom iscjeljivanju i uspostavi ravnoteže i blagostanja na svim razinama vašeg bića.
♦ Energija smeđeg zmaja - djeluje kao katalizator za Zemlju i našu povezanost s njom i povezuje vas s vašom vlastitom svrhom i misijom ovdje na Zemlji.
♦ Energija crnog zmaja - pomaže u podizanju svijesti i oslobađanju vlastite sjene u podsvijesti.
♦ Energija žutog zmaja – za otpuštanje strahova i tjeskobe
♦ Energija zmaja boje jantara – za otpuštanje prošlih života

Po završetku, bit ćete certificirani kao praktičar Arcturain Light Healing metode, Stupanj 1 i moći ćete raditit tretmane za sebe, svoju obitelj ili klijente.

Školu multidimenzionalnog iscjeljivanja vodi Katarina Supičić, voditeljica programa za osobni i duhovni rast i razvoj. Završila je niz treninga i višegodišnjih edukacija za osobni i duhovni rast, te posljednjih godina intenzivno koristi energetski rad i kvantne energetske discipline, te rad s iscjeljujućim frekvencijama (kao npr. arkturijanske frekvencije, frekvencije cvjetnih esencija, kristala i slično). Osnivačica je Škole multidimenzionalnog iscjeljivanja, te je kreirala modalitet energetskog iscjeljivanja “Arkturijanska rezonanca” (stupanj 1, 2 i 3) za rad s energijom izvora, Arkturijanskim vodičima, te galakitičkim iscjeliteljima.