Tečaj Reikija II. stupanj! Energetski se vidimo i razumijemo!

Za one koji su zaista ozbiljni i predani u svom iscjeliteljskom radu primjenom Reikija, pozvani su na nastavak učenja i prakticiranja Reikija kroz II. stupanj pod nazivom "Energetski se vidimo i razumijemo!"

Uvjet za prisustvovanje tečaju II. stupnja Reikija je inicijacija (potvrda) u I. stupanj tradicionalnog Usui Reiki Sistema prirodnog iscjeljivanja i duhovnog razvoja.

Mjesto održavanja: ZDRAVAL, Centar probuđene životne energije, Ulica Ive Tijardovića 18 (Kod TC Prečko), Zagreb

Vrijeme održavanja: 6.7. 2019. godine (subota) 10,00h-14,00h i
                                   7.7.2019. godine (nedjelja) 10,00-14,00h

Na tečaju II. stupnja Reikija naučiti ćete 3 simbola Reikija, njihovu primjenu, usmjeravanje energije mislima (vizualizacije) i simbolima, utvrditi ćemo znanja i spoznaje stečene na I. stupnju, učimo rad s energijom na daljinu, te se dobiva spoznaja o tome da energija ne poznaje prostor ni vrijeme, te da njima nije ograničena. Učimo iscjeljivati prošlost, sadašnjost i energijom utjecati na budućnost kako bi se sve odvijalo onako kako je za nas najbolje. Na tečaju se vježba rad s energijom na daljinu, kao i pojedinačni tretmani na osobama. Možete očistiti emocionalno – mentalne blokade na efikasniji i jednostavniji način, nego što to radite na I. stupnju. Dobijete i razne druge tehnike, poput tehnike za ostvarivanje želja, rad s većim brojem ljudi, ostvarivanje kontakta sa duhovnim vodičima, slanje energije planetu Zemlji, državama, gradovima, svom mjestu u kojem živiš, svojim prijateljima, rodbini i svima onima za koje misliš da im je potrebna univerzalna energija.

Na tečaju ćete dobiti skriptu koja je potrebna za II. stupanj te potvrdu u formi Diplome da ste inicirani u II. stupanj tradicionalnog Usui Reiki Sistema prirodnog iscjeljivanja i duhovnog razvoja te osposobljeni za pružanje iscjeliteljskih tretmana drugima.

Živim, prakticiram i širim Reiki oko sebe već godinama (više od 5 godina) i to svakodnevno. Inicirana sam u 3. stupanj (majstorski i učiteljski) tradicionalnog Usui Reiki Sistema prirodnog iscjeljivanja i duhovnog razvoja

O meni više možete pročitati na web stranici zdraval.hr i na facebook stranici @ZdraVal, Centar probuđene životne energije.

Pošto je moj način rada kvaliteta ispred kvantitete, radimo u manjim grupama (maksimalno 6 osoba), pa je zbog toga obavezna prijava na broj mobitela 098/394-318 ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Energetska razmjena za prisustvovanje tečaju je iznos od 1.200,00 kuna (moguće je plaćanje na rate, prema dogovoru).

Prilikom prijave isti iznos potrebno je uplatiti na broj računa IBAN: HR2923400091160538650, ZdraVal, obrt za usluge i trgovinu, Ulica Ive Tijardovića 18, Zagreb, uz opis Reiki poduke II. stupanj.

Na tečaju će vam biti izdan račun.

Moji vodiči i ja se veselimo zajedničkom radu i daljnjem produbljivanju znanja i tehnika iscjeljivanja te ogromnoj količini ljubavi koju s nestrpljenjem iščekujemo.

Vizualiziramo se na daljinu,

Valentina ??

https://www.facebook.com/events/3272946512731303/

zdraval logo

ZdraVal, Centar probuđene životne energije

Ulica Ive Tijardovića 18, 10000 Zagreb
Tel: 01 201 8001
Mob: 098 394 318
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web: zdraval.hr
Facebook: @ZdraVal