Promijenite svoju stvarnost uz pomoć Theta terapije

Theta terapija iscjeljenja je tehnika našeg doba za koje je specifična brzina.

Naime, osobi koja je otvorena, spremna čuti istinu i željna promijene u svom životu, ulaskom u theta stanje trenutačno može promijeniti stvarnost, bilo da se radi o tjelesnom, duhovnom, emocionalnom iscjeljenju ili manifestiranju događaja u njenu životu.

Tehnika je jednostavna, svatko je može naučiti. Ne temelji se ni na jednoj religiji postupci nisu ograničeni ni za jednu dob. sve što se zahtijeva jest prihvaćanje da postoji Viša inteligencija s kojom možemo kokreirati kako bismo unaprijedili kvalitetu života. Theta terapija ne isključuje klasično liječenje, već se prakticira uz konvencionalnu medicinu pružajući vam dodatni uvid u vlastiti svijet emocija s ciljem da se oslobađanjem od emocionalnih tereta i energetskih blokada u tijelu ubrza izlječenje. Theta terapija odmah kod prve posjete klijenta vidi uzrok koji je doveo do problema bilo u obitelji, kod zdravstvenih tegoba, u partnerskom odnosu, kod djece koja imaju problema s vršnjacima, problemi s autoritetom i dr, jer pronalazi uzroke koji su doveli do tegoba koje imamo. Kada smo osvijestili uzrok proživjeli emocije koje smo potisnuli kao da se nisu niti dogodile, ili ih se ne želimo i ne možemo sjetiti, kada oprostimo, otpustimo ogorčenost, ljutnju, mržnju, strahove,i oslobodimo se životom stečenih vjerovanja osjećaja i programa, tada je već nastupilo iscjeljenje kojeg klijent svjedoći.

Klijent već nakon prve terapije odlazi drugačiji, lakši, I gleda svijet kroz ružičaste naočale. Više ništa nije kao prije.
Kada se klijent promijeni svi oko njega se mijenjaju, jer uvijek je problem u nama, a ne u drugima. Naravno, lakše je optužiti osuditi, ljutit se zamjeriti I vidjeti u onom drugom sve loše, a on je samo projekcija nas, jer ga nismo slučajno privukli u svoj život.

Radom na sebi, vjerom u sebe, opraštanjem drugima I sebi, ostvarujemo svoje ciljeve, s lakoćom, tijelo je lako, veseli smo, radosni I zahvalni za život koji živimo I za sve ono što jesmo.

EMOCIJE KOJE DOVODE DO BOLESTI:

♦ LOM KOSTIJU –vjerovanje ja sam žrtva, usamljenost, zamjeranje
♦ BOLOVI U RAMENIMA –nošenje emocionalnog tereta, patnje I probavnih smetnji
♦ TEGOBE S MOKRAĆNIM MJEHUROM - zamjeranje, mržnja, ljutnja, krivnja
♦ TEGOBE SA SRCEM – pomanjkanje ljubavi, šok, trauma, povrijeđenost,

Tretmani
Za vrijeme tretmana traži se dozvola od klijenta za mijenjanje i instaliranje novih programa. Theta terapija pronalazi uzrok tegobama na fizičkoj, emocionalnoj i mentalnoj razini. Klijenti dosta često nemaju samopouzdanje, vjeru u sebe, nemaju samopoštovanje i ne cijene sebe, a ova tehnika je idealna za osvijestiti svoje vrijednosti. Zamjeranje, ljutnja, ogorčenost, kao i osjećaj krivnje su najveći neprijatelji našem tijelu. Odvojiti vrijeme za sebe je najveći poklon. Ulaganje u sebe je nešto što nosimo kroz cijeli život.

Terapeut
Ja sam Gordana Tomljenović rođena sam 1950 godine , počela sam s theta terapijom kao praktičar , te sam kasnije završila za theta instruktora. Theta heailingom se bavim od njenih samih početaka. Volim raditi s ljudima, pomagati im i vidjeti promjene u njihovim životima. Radim na sebi, tako da sam i sama primjer kako i koliko pomaže vrijeme, volja i vjera koju ulažemo u sebe.
Svaki rad na sebi je rad za naše najviše i najbolje dobro. Promijenimo li sebe tada se i svi oko nas mijenjaju,

Preporučam theta terapiju kako bi naučili voljeti sebe, kako imati razumijevanje, te kako primiti I prihvatiti ljubav I pažnju.

Tretmani se održavaju u Zagrebu, traju 60 – 120 min. cijena za 60 min. je 400 kn
Adresa: Hrvatskog sokola 73
Mob. 0995942542 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Photo by Lucas Marconnet on Unsplash