Originalni samorazvojni program „ MINDFUL p.A.n.O.p.t.i.k.U.M“

Poziv za upis originalnog samorazvojnog programa „ MINDFUL p.A.n.O.p.t.i.k.U.M“ utemeljenog na znanosti o mindfulnessu (pomnosti).

„MINDFUL p.A.n.O.p.t.i.k.U.M“ podučava slijedeće vitalne teme:
♦ zašto je važno postati majstor svoje svjesne, nepristrane pažnje;
♦ zašto jasna slika realnosti, onog što doista jest, nosi u sebi neprocijenjivu osobnu moć;
♦ zašto se u začaranom krugu stresa, problema i patnji ne oslanjati na odjeke priča našeg (ne)svjesnog uma;
♦ kako stanje svijesti biti mindful otvora vrata boljem poznavanju sebe, jačanju osjećaja odgovornosti za sebe i svoje okruženje, razvoju ljudskih vrlina i pomicanju individualnih granica na human i autentičan način;
♦ zašto je goruće važno sve to usvojiti i početi živjeti danas, a ne sutra.

Novo digitalno doba uz sve svoje prednosti, razorno nas izlaže ogromnoj količini informacija, distrakcijama i otuđenju od nas samih, drugih ljudi i prirode. Online život zauzima veći dio našeg prostora, a sve više zanemarujemo važnost, izazove i ljepotu offline života. Usavršavamo znanja o digitalnim jezicima, internetskoj umreženosti i istovremeno sve više postajemo poslužitelji i zatočenici računala, robota i strojeva. Tako atrofiraju naše ljudske osobine i vrijednosti.

Namjera „ MINDFUL p.A.n.O.p.t.i.k.U.M“ edukacije je da alarmira potrebu za istraživanjem onog esencijalnog ljudskog i svih humanih potencijala, čemu nema premca u ovom Svemiru. Poražavajuće je ako zbog naše lijenosti i povođenja za iluzijama naših (ne)svjesnih priča, sebi i našoj djeci utiremo put u kojem će visokointeligentni algoritmi dokrajčiti priliku da sami nađemo odgovor na pitanja tko smo, što bi trebali znati o sebi, koja nam je svrha, kako otkriti i razviti svoje originalne sposobnosti i talente te ih manifestirati u ovom svijetu, jer će umjetni hladni digitalni mozak to znati bolje.

Ako se slažete da vi, mi i oni zaslužujmo nešto puno više i toplije, vidimo se na edukaciji...:-) dobrodošli!

Program je prilagođen uzrastima od 5 do 105 godina.

Formiranje grupa je u tijeku, koje se dijele prema ciljanim skupinama na dvije sadržajne cjeline – Mindfulness za roditelje i djecu i Integralni mindfulness

Program je podijeljen u sedam modula (svaki modul traje 4 h, ukupno 28 h)

Cijena svakog modula je 270 kn.

Predavanje prvog modula započinje u drugoj polovici studenog mjeseca 2019. u gradovima
Pazinu, Rijeci, Puli, Zagrebu, Čakovcu i Varaždinu.

Predavanje će se održavati vikendom, a podaci o vremenu i lokaciji bit će dostavljeni polaznicima nakon upisa.
Po upisu svaki polaznik može besplatno koristiti individualno savjetovanje prilagođeno njegovim potrebama.
Upisi traju do kraja listopada 2019.

PRIJAVITI SE MOŽETE PREKO DONJE PRIJAVNICE

Sve ostale relevantne informacije dostupne su putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem mobitela br. 099 85 191 89.

violeta

Violeta Njegač,
certificirani mindfulness trener, autorica je i voditeljica samorazvojnog programa „MINDFUL p.A.n.O.p.t.i.k.U.M“. Bogato iskustvo rada s ljudima stekla je kroz sudačko i odvjetničko zanimanje. Poznate su joj sve nijasne „sive i ružičaste“ onog krhkog i snažnog ljudskog. Samorazvojem i istraživanjem mindfulnessa bavi se više od desetak godina čime je njen život dobio novu perspektivu, vrijednost i smjer. Naučeno, iskustveno spoznato i životno prekaljeno – biti mindful - putem ovog samorazvojnog programa želi prenjeti svim tragateljima za onim bitnim odgovorima o životu i autentičnim mjestom u njemu.