Vaša kozmetička linija vaš je osobni kreativni izričaj

Vaša kozmetička linija vaš je osobni kreativni izričaj  i najbolje što možete pokloniti svojoj koži .

Baš kao što ste vi posebni i jedinstveni, takve su i potrebe vaše kože. Želite li imati pripravak koji je potpuno prilagođen zahtjevima vaše kože, krenite u avanturu izrade vlastite kozmetike. Dvodnevna radionica izrade prirodne kozmetike izgleda kao zajednička igra. Na kraju radionice sve izrađene pripravke (a izradit ćete vlastitu kolekciju za lice i tijelo) nosite sa sobom i uživate u čaroliji svoje kreacije. Uživat ćete i zabaviti se, naučiti korisnu vještinu i svojoj koži pokloniti prirodnu kozmetiku. Ima li boljeg dara?

1. Dan
Na predavanju ćete se upoznati s baznim i eteričnim uljima, hidrolatima i ostalim prirodnim sastojcima koji se koriste u izradi aromakozmetike. Prvi dan je teorijski i upoznajemo sastojke prirodne kozmetike (vosak, glina, kakao maslac, she maslac, biljna i eterična ulja...).

2. Dan
U drugom dijelu radionice, teoriju primjenjujemo u praksi. Miješat ćemo, kuhati i izrađivati prirodnu kozmetiku: kreme i maske za lice, pilinge za lice i tijelo, tonike, balzame za usta, kakao pločice za njegu tijela i BB kreme. S radionice odlazite s vlastitom kolekcijom kozmetike. U cijenu radionice uračunata je skripta sa svom teorijom i više od 150 recepata za izradu raznih kozmetičkih pripravaka te sav materijal potreban za izradu pripravaka.

INFO I PRIJAVE
Radionica prirodne kozmetike će se održati 30.11. - 01.12. na adresi Nova cesta 4, Zagreb od 10:00h - 17:00h.
CIJENA: 1500 kn (pdv je uračunat u cijenu)

Broj mjesta je ograničen i prijava je obavezna. Registraciju možete napraviti putem sljedećeg linka: https://forms.gle/DqCZYcbm1J2wJnmv6. Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napomena: Svaki polaznik koji se odluči upisati u naš program osposobljavanja za aromaterapeuta pohađanjem ove radionice ostvaruje 10% popusta na školarinu.

♦