Studij osobnog razvoja kroz sistemski pristup - Uvodni seminar

U subotu 16.11.2019. u Jalovečkoj 1 održava se uvodni seminar NLT-a, namijenjen jednako onima koji žele upoznati konstelacijski rad i onima koji su se već susreli sa sistemskim konstelacijama. Nakon ovog seminara više ništa neće biti isto...

Uvodni seminar NLT-a uvod je u dvogodišnji studij osobnog razvoja temeljen na principima sistemskih konstelacija. Seminar je namijenjen jednako onima koji žele upoznati konstelacijski rad i onima koji su se već susreli sa sistemskim konstelacijama. Fokus seminara je na osvještavanju i transformaciji dubokih unutarnjih ograničavajućih uvjerenja (više o dvogodišnjem studiju možete pročitati ovdje).

Kroz niz vježbi u paru ili u grupi, na seminaru ćete bolje upoznati sebe i prepoznati naučene obrasce ponašanja. Igranjem uloga u sistemskim konstelacijama razvijaju se i otkrivaju vlastite teme i procesi, pri čemu problemi, napetosti i zapletenosti izlaze na vidjelo. Spoznaja i prepoznavanje naučenog obrasca ponašanja rezultira razvojem svjesnosti i promjenom ponašanja. Nakon toga ništa više nije isto. Točnije, sve oko nas je isto, ali naša je percepcija promijenjena.

Seminar se održava 16.11.2019.

Mjesto održavanja: Učilište Galbanum, Jalovečka 1, Zagreb (10:00h - 17:00h)

TEME
• Uvod u konstelacijski rad (ljudski faktor, prostor i vrijeme)
• Ritualne rečenice
• Moje tijelo – moja intuicija – moj putokaz (vježba)
• Genogram - osnove izrade genograma i rad s genogramom
• Zahvalnost (vježba)
• Medicinski kotač - krug života, krug početaka i završetaka (vježba)

"Sve što Indijanac radi je u krugu, a to je zato što snaga svijeta uvijek djeluje u krugovima, i sve pokušava biti okruglo. Nebo je okruglo, čuo sam da je i Zemlja okrugla, a takve su i sve zvijezde. Vjetar, kad je najmoćniji, vitla. Ptice grade gnijezda u krugovima, jer njihova je vjera ista kao i naša. Čak i godišnja doba u svojoj izmjeni čine veliki krug i uvijek se ponovo vraćaju tamo gdje su bila."
Crni Los, Oglala Sioux

INFO I PRIJAVE:
Cijena seminara iznosi 800 kn (u cijenu nije uključen iznos PDV-a). Prijaviti se možete putem web obrasca: PRIJAVA Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

VODITELJICA: Lidija Delić, osnivač NLT studija transformacije