Slastice iz blendera

Osnivačica bloga Zelenarium i sudionici online izazova „Slastice iz blendera“ razveselit će djecu bez roditelja.

Priključi se i ti i budi dio ove lijepe priče

Osnivačica bloga Zelenarium, Tina Uglješić, osmislila je izazov „Slastice iz blendera“, koji se odvija isključivo online, iz udobnosti doma, a komunicira jednostavnost pripreme kolača na sirovi način, uz uštedu vremena. Svi sudionici izazova naučit će kako bez stajanja za štednjakom, uz minimalni broj namirnica i bez stresa, mogu napraviti zdraviju alternativu tradicionalnim blagdanskim kolačima.

Uz sve nabrojane benefite, svi sudionici izazova sudjelovat će u doniranju. Naime, od svake uplate za izazov, Tina će dio novca donirati djeci u SOS Dječjem selu Lekenik, u želji da razveselimo djecu i pokažemo im da svi imamo pravo na radosne blagdane.

Tina Uglješić već je organizirala nekoliko uspješnih online izazova, koji se odvijaju u zatvorenoj Facebook grupi, unutar koje se sudionici motiviraju i inspiriraju, međusobno dijele savjete, ali i uče pripremati hranu na zdraviji način.

Tijekom izazova sudionici mogu iskazati kreativnost te u zatvorenu Facebook grupu stavljati fotografije koje su karakteristične za izazov pa tako ovaj put, najkreativniji sudionici mogu osvojiti brojne druge vrijedne nagrade. Glavna nagrada izazova „Slastice iz blendera“ je blender, vrijedan 3.600,00 kn.

Više informacija o izazovu, kao i obrazac za prijavu naći ćete na: https://www.zelenarium.com/slasticeizblendera/

O TINI UGLJEŠIĆ: autorica je i osnivačica bloga Zelenarium. Bivša menadžerica, s 20-godišnjim stažem u svijetu financija, koja je prije 3 godine odlučila otvoriti novo poglavlje u svom životu. Dala je otkaz i odlučila se posvetiti nečemu što joj srce čini ispunjenim. Edukacijom na području sirove hrane bavi se već više od 6 godina. Njezina želja i strast su da što je moguće više ljudi nauči kako, zahvaljujući hrani, mogu živjeti jednostavnije, a opet intenzivnije, vitalnije, svjesnije.

Za dodatna pitanja molimo obratite se na:
Tina Uglješić
Zelenarium
tel. 099 3562 233
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 zelenarium logo

 ♥