ThetaHealing® tretmani

 Jeste li čuli za Theta iscjeljivanje? Moćna tehnika kojom se mogu poboljšati vanjske životne okolnosti kroz rad na našem unutarnjem svijetu.

Zašto doći na tretman ThetaHealing®-a? Kako mi i u kojim situacijama može tretman pomoći?

BOLEST ILI POREMEĆAJ
Svaka bolest na fizičkom tijelu, znak je da nismo pronašli ravnotežu u našoj psihi. Pogrešan stav, pogrešno razmišljanje, dugo potiskivane emocije, šalju našim organima krive informacije zbog čega ometaju njihovo normalno funkcioniranje. Svaka bolest ima svrhu - kroz osvještavanje i razrješavanje potisnutih emocija i uvjerenja, možete napraviti promjenu i u svom fizičkom tijelu.

ThetaHealing® tretmani pomažu kod slučajeva fizičkih oboljenja i podrška su konvencionalnoj medicini. Ulaskom u meditativni theta moždani val i korištenjem alata iz ThetaHealing® metode, theta praktičar će pomoći klijentu u pronalasku potisnutih emocija i uvjerenja koja su dovela do bolesti. Pronađene emocije i uvjerenja će se u tretmanu promijeniti i iscjeliti, time rješavajući temeljni uzrok zašto je neka bolest nastala. Kad čovjek na dubokom nivou prestane rekreirati bolesno stanje u svom organizumu, onda metode liječenja konvencionalne medicine zaista imaju smisla i tijelo ulazi u fazu izlječenja, a potom i oporavka od bolesti.

Tretmanima se može pomoći da dođe do bržeg i potpunog izlječenja u procesu liječenja kemoterapijom, zračenjem, postoperativno, itd...

ThetaHealing® metodom se iscjeljuju traume, reprogramira podsvijet, otpuštaju teške emocije i osnažuje se emocionalno, mentalno, duhovno i fizički. Ovaj alat se snažno može upotrijebiti da se iscijele bolesti. Mnogi su doživjeli izlječenje od raka, dijabetesa, probavnih problema i drugih bolesti korištenjem ThetaHealing®-a.

Ne čekajte, javite se i potražite pomoć. Theta terapeut će s vama raditi na izlječenju i oporavku.

Što je ThetaHealing®?
Pročitajte ovdje: http://www.thetacentar.com/theta-iscjeljivanje/

Cijena tretmana: od 300 do 400 kn (ovisno o terapeutu)
Vrijeme trajanja: 30 – 60 minuta
Lokacije: Zagreb i Rijeka uživo, ostatak svijeta telefonski/Skype/Viber/Facebook/WhatsApp
Izaberite svog terapeuta ovdje: http://www.thetacentar.com/tretmani/

 ♦