Planet žena & planet muškaraca

Dvije nove moćne metode osobnog razvoja koje vraćaju snagu i moć ženama i muškarcima i iscjeljuju naše odnose.
Oni spajaju znanje sistemskih konstelacija i šamanskog učenja, vraćaju snagu muškarcima i ženama i iscjeljuje naše odnose.

Reconstractive
Rekonstruktiv je nova metoda osobnog rasta koju je razvila Carola Castillo. To je evolucija sustavnog rada s elementima šamanskih učenja i kvantne medicine. Povećava svjesnost, izoštrava vještine u odnosima i dovodi žene i muškarce u kontakt sa skrivenom snagom i moći.

Sistemski rituali
Na radionici ćemo imati priliku usvojiti novo ponašanje kroz obiteljske konstelacije - ili u širem polju naših predaka. Tada to nazivamo Sistemskim ritualom. Krećući se kroz mnoge generacije, pospješujemo iscjeljenje i ukorjenjujemo ga u naš svakodnevni život, ovdje i sada.

Žene & Muškarci
Danas živimo u ubrzanom vremenu. Svijet je u velikoj promjeni što snažno utječe na naše odnose. To sa sobom nosi posljedice u dinamici koje vidimo u timskom radu, razvoju poduzeća i organizacija, intimnim odnosima, roditeljstvu i obrazovanju.
Stare tradicionalne uloge po kojima su nekoć živjeli muškarci i žene u današnjem svijetu više ne funkcioniraju. Žene i muškarci su zbunjeni u emotivnim odnosima kao i u međusobnim odnosima. Što nam je činiti? Jesu li pouzdani odnosi mogući?

Na ovoj radionici možemo naučiti o zdravoj međusobnoj povezanosti, kako biti u kontaktu sa vlastitom snagom i moći a istovremeno drugima dati dovoljno prostora za njihov rast i razvoj. Zajedno ćemo tražiti odgovore na pitanje kako pogledati u probleme odnosa, kako osnažiti snagu ženskog principa u ženi i muškog principa u muškarcu, a da ove dvije energije dožive hranjivo i ljekovito zajedništvo.

Vrijedno je pogledati u svoje sjenke i zaključana mjesta u kojima spavaju stari ograničavajući programi, s ciljem kvalitetnijeg djelovanje u svakodnevnom životu: u ljubavnom, partnerskom, timskom ili prijateljskom odnosu.

Voditelji:

Ria Verlinden - www.the7thc.be
ŽENE I MUŠKARCI RIARođena je i živi u Antwerpenu (Belgija), trener je i supervizor u sistemskom radu i sistemskim ritualima. Formirao ju je njezin rad u različitim zemljama: Češka i Južna Afrika su mjesta s kojima je povezana više od 25 godina. Timski rad, razvoj vodstva i organizacijskih tranzicija također su predmet njezinog rada.

 

 

 

 Bart De Coninck - www.reconstructiveschool.be
ŽENE I MUŠKARCI BARTBart je iz Belgije. On je liječnik, psihoterapeut, voditelj i trener Reconstructive. Osnivač je i direktor Eigenklar centra za razvoj svjesnosti, kao i direktor škole za Reconstructive u Belgiji, ogranak međunarodne škole koju je osnovala Carola Castillo. Razvoj 'rodno specifične' snage jedna je od njegovih najdražih tema. Vodi muške grupe u Reconstructive-u diljem svijeta.

 

 

Zagreb, 22., 23. i 24. svibnja 2020.

Voditelji radionice: Ria Verlinden & Bart De Coninck (Belgija) 

Ova radionica je namjenjena svima. Nije potrebno predznanje niti edukacija.

LOKACIJA: Akademija likovnih umjetnosti u Zagrebu (Act dvorana), Zagreb, Ilica 85
TERMIN ODRŽAVANJA RADIONICE: 22., 23. i 24.svibanj 2020.
SATNICA: petak: od 16h do 20h
                  subota: od 9h do 20h s pauzom za ručak
                  nedjelja: od 9h do 16h
CIJENA puna cijena je 1850 Kn , rana prijava je 1500 kn vrijedi do 20.veljače 2020.
JEZIK Engleski, s mogučnošću prijevoda na hrvatski

PRIJAVE PREKO DONJE PRIJAVNICE
INFORMACIJE: Sanja Horvat + 385 99 700 79 79, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ORGANIZACIJA Reconstructive School Belgium & Tao Cherub Hrvatska

Ilustracija: Nataša Hrust