MEDITACIJA SPAVANJA

Godinama izlažemo svoje tijelo i mozak stresu i napetosti i konačno počinju različiti poremećaji. Naše tijelo je odličan mehanizam, ali ga ipak ne trebamo zlostavljati lošom prehranom, kofeinom, jakim čajevima, alkoholom, strahom, stresom… Sve ima svoj kraj.

Nervoza, nespavanje i bolesti znače da ste doveli tijelo do prijelomne točke.
Kada krene poremećaj spavanja, to je jasan znak kako morate mijenjati svoj stil  življenja – trebate se posvetiti sebi, nekakvom svom redu i miru. Dosta je trčanja i ludovanja.

Od 7Hz frekvencije mozga doveli ste svoj mozak u visoko beta stanje – frekvencija mozga iz koji se nakon godina naprezanja više ne znate vratiti u stanje opuštenosti. Tada posežete za sredstvima za smirenje i tabletama za spavanje. A kada ništa od toga ne pomaže, možete reći da imate POREMEĆAJ SPAVANJA.
Kada dođete do točke da se noću stalno budite, ležite budni u krevetu, šećete i sve ste umorniji preko dana – TADA JE VRIJEME DA DOĐETE K NAMA NA MEDITACIJU SPAVANJA!

Svi koji imaju problema sa spavanjem, stresom i hiperaktivnošću mogu doći na ovu radionicu vraćanja mozga u stanje kada je bio opušten i nije pravio probleme sa spavanjem.

Vaš mozak je trenutno u visokom beta stanju: prenapregnut, nervozan i napet. Tijekom meditacije vraćamo mozak na frekvenciju opuštanja i spavanja. Dva sata ove meditacije imaju učinak kao četiri sata sna.  
Tu specifičnu meditaciju ponavljate dok tijelo i mozak ne prihvate novu frekvenciju koja ih smiruje te mozak vodi kemijskoj ravnoteži koja je potrebna kako bi ušao u san. Signali koje mozak šalje u tijelo više nisu poziv na alarm već: sada sam siguran i opušten.

Kroz radionice vaše će tijelo i mozak zapamtiti ovo stanje ugode i naučiti vraćati se na frekvenciju spavanja. Dopustite svom tijelu da se odmori i obnovi…

Termini: 15.1.2020 u 18:15h i 29.1.2020. u 18:15h
Lokacija: Vlaška 94, Zagreb
Donacija: 30,00 kn
Organizator:Klub duhovnosti Ruke Dore duhovne