USMJERENJE ZA ŽIVOT – KONZULTACIJE S MURDOŠĆU IFA

Konzulatacija s mudrošću IFA ili spiritualna orijentacija je pogled u sudbinu čovjeka koja iznimnom pouzdanošću otkriva čovjekov pravi karakter, unutarnje snage, moći, vanjske mogućnosti realizacije i izazove koje donosi naš život.

Razotkriva mogućnosti realizacije naših ideja i snova. Uz pomoć duhovnog savjetovanja s mudrošću Ifa istovremeno saznajemo izvor i prirodu problema, kao i najbolji smjer rješenja. Pomaže nam pronaći pravi smjer i put u životu.

• Želite li istinski živjeti svoj život i znati tko ste, kamo idete, koji su vaši talenti i izazovi u ovom trenutku?
• Želite li znati što je pravi uzrok poteškoća koje imate u bilo kojem području života, kako im pristupiti i što napraviti da vam život bude bolji kad je u pitanju zdravlje, ljubav, novac, obitelj, odnosi s djecom?
• Nalazite li se ispred važnih odluka i niste sigurni što učiniti ili kojim smjerom krenuti?
• Ili ste samo znatiželjna osoba koja želi znati više o svom životu i što se nalazi iza onog što je očima vidljivo?

Od drevnih civilizacija do danas, na svijetu se održala mudrost o životu, ljudskom karakteru i predodređenosti - IFA, koja čovjeku nudi mogućnost razumijevanja vlastitog života i podržava ga u svakoj situaciji, odluci i ciklusu njegovog individualnog života koristeći – DIVINACIJU ili SPIRITUALNU ORIJENTACIJU.

IFA smatra da samo zdravi pojedinci mogu biti dobar temelj zdravog društva. Fokus Ifa je život tu i sad, kako iskoristiti naše vrijeme, život koji imamo… Ifa ne razumije koncept sudbine, kao nešto što je unaprijed određeno i nepromjenjivo, nego se bazira na konceptu predodređenosti. Što znači nam neke stvari jesu predodređene, ali je na nama, na našoj snazi, da odbacimo ono što nije dobro. Od našeg djelovanja, dobre sreće i rada na sebi ovisi, hoćemo li to iskoristiti ili ne.

Duhovno usmjerenje s mudrošću Ifa je susret s istinom, ona donosi odgovore i pokazuje smjer.

IFA divinaciju zaštitio je UNESCO kao spomenik oralne kulture. IFA je koncept života zasnovan na energijama prirode.

IFA je starodrevna mudrost o čovjeku, ljudskoj sudbini i prirodi koja je ostala sačuvana kod Yoruba naroda i zadržala se do danas zahvaljujući oralnom prenošenju.

O INDIVIDUALNIM KONZULTACIJAMA:

Pravi izvor svega što se odražava u našem životu skriven je u našem bivstvu, duši i podsvjesnom. Želimo li postići promjene u poslu, ljubavi, odnosima, zdravlju, našem karakteru, samopouzdanju, potrebno je ići do samog izvora problema i tamo izvršiti korekciju, iscjeljivanje, reprogramiranje...

Prilikom tretmana koriste se snažne i učinkovite tehnike poput dubinskog transa, Neurolingvističkog programiranja, vremenske linije (Time line healing), vraćanja dijelova duše, aktivacije snage, iscjeljivanja energijama prirode.., kojima se omogućuju intenzivni transformacijski i iscjeljujući procesi.

Individualne konzultacije:
tragovi u pjesku♦ Konzultacija ili spiritualna orijentacija.
♦ Individualna analiza i usmjeravanje, Konzultacija kod bitnih odluka, poteškoća, bolesti, upoznavanja sebe.
♦ Poslovno psihološka analiza namijenjena pravom izboru kandidata, poslovnih odluka, reorganizacije, formiranju tima i sinkroniziranog djelovanja zaposlenih u poduzeću.
♦ Uvid u određenu životnu situaciju i traženje najboljeg puta.
♦ Energetsko pročišćavanje prostora: pročišćavanje energije prošlosti, energetskih zapisa u prostoru, kolektivne energije prostora…
♦ Energetsko pročišćavanje i revitalizacija tijela, emocija, duše.
♦ Šamanski tretmani za otklanjanje uzroka bolesti, poteškoća, blokada, strahova, neuspjeha... (korištenje različitih tehnika za rad s podsvješću i nivoima, pronalaženje uzroka određenih poteškoća…)
♦ Putovanje u prošlost i reprogramiranje, iscjeljivanje utjecaja, događanja, trauma iz prošlosti.
♦ Šamansko vraćanje dijelova duše.
♦ Vraćanje snaga i sposobnosti iz prošlih života.
♦ Reprogramiranje podsvjesnih uzorka (programa) koji utječu i vode naš život ovdje i sad (uvjerenja o partnerstvu, novcu, uspjehu, nedostatak samosvjesti, poteškoće u realizaciji, socijalizaciji koje smo nasljedili ili ih stekli u djetinjstvu, školi, društvu…).
♦ Oslobađanje od nezdravih vezanosti, prejakog utjecaja roditelja, partnera…
♦ Razrješavanje "karmičkih" veza, uzoraka i poteškoća.
♦ Harmonizacija energija unutar nas.
♦ Programiranje budućnosti.
♦ Aktivacija ili harmonizacija područja kao što su partnerstvo, privlačnost, uspjeh, napredak, sreća, mir, otvaranje prilika za poslovni napredak, plodnost...
♦ Buđenje i iscjeljivanje unutarnjeg djeteta, da bi bili više radosti, da bi iscijelili emocionalne turbulencije, probudili stvaralačke sposobnosti i talente.
♦ Rad sa spiritualnim izvorom koji utječe da se osjećamo kod kuće na ovoj planeti, da smo prihvaćeni u društvu.
♦ Pomoć roditeljima kod razumijevanja i socijalizacije djece.
♦ Energetska potpora medicinskom liječenju (ponekad energije unutar nas ne daju da se izliječimo, iako primamo lijekove i tretmane. Potrebno je raditi s različitim nivoima da se postigne prihvaćanje liječenja).
♦ Neutralizacija destruktivnih i samodestruktivnih sila koje utječu na neuspjeh, patnju, na prekidanje ili dovršenje projekata...
♦ Pomoć kod otklanjanja emocionalnih turbulencija, depresije, stresa…
♦ Zaštita od destruktivnih energija i utjecaja drugih (zavisti, magije, ljubomore…)

Novi termini online divinacije :

♦ Ponedjeljkom obredi: 
Obredi su osmišljeni za spiritualno čišćenje života, njegovih vidljivih i nevidljivih dijelova, prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, kao i za privlačenje novih, čistih energija za revitalizaciju
http://akengen.com/category/duhovni-rad/rituali/

♦ Srijedom: Usmerenje za život, konzultacije s mudrošću IFA
Pored online konsultacije s Ifa može se ponuditi i ostali transformacijski procesi koji se mogu raditi bez nužne fizične prisutnosti, VIŠE O TOME OVDJE.


ZA ONLINE KONZULTACIJE I OBREDE MOŽETE SE PRIJAVITI PREKO DONJE PRIJAVNICE. Hvala.

akengen logoMateja Tomšič Akengen je svoj život posvetila radu s nesvjesnim, podsviješću i duhovnim bivstvom čovjeka. Preplitanjem mnogih tehnika čovjeku asistira da u samom izvoru iscjeljuje, transformira i/ili aktivira resurse, potrebne za kreiranje svog života. Kroz radionice, individualni terapeutski rad podržava čovjeka da otkrije svoj vlastiti potencijal i od promatrača i žrtve prelazi u kreatora života i osviještenog cjelovitog čovjeka, koji život živi.

Majstorski isprepliće trans, putovanje u drugo vrijeme, rad s arhetipovima, Hologramsko mateja slika 2razrješavanje čišćenje blokada, reprogramiranje uvjerenja.

U radu dodiruje svjesno, podsvijest, dušu, i radom s arhetipovima aktivira duboke transformacijske procese koji se odvijaju još dugo nakon susreta sa šamankom.

Adresa: Izvir 2, Slovenia
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
http://akengen.com/
www.facebook.com/online.skola.mudrosti





Prijavnica za: Usmerenje za Ciklus Nove Godine - konzultacija s Ifa Mudrošću