Proljetni ekvinocij - holotropsko disanje

Dragi prijatelji,
nadamo se da ste uživali (ili još uvijek uživate ?) u zimskim praznicima i da ste dobro započeli novi godišnji ciklus.
Kako dani polako postaju duži, a priroda se budi, mi vas pozivamo da nam se pridružite u dočeku proljeća na intenzivnom holotropskom vikendu za proljetni ekvinocij (i ostvarite popust za ranu prijavu ?).

Održati će se četri sesije holotropskog disanja (2 + 2), praćene aktivnostima  za dublju integraciju vaših holotropskih iskustava.

Holotropsko disanje je vrlo snažna metoda samoistraživanja, osobne transformacije i iscjeljenja.
Kombinacijom ubrzanog disanja, evokativne glazbe i sigurnog prostora podržano profesionalnim facilitatorima, dovodi do duboko izmjenjenog stanja svijesti.
Dovodi do boljeg razumijevanja sebe i svijeta koji nas okružuje, oslobađa emocionalne i kreativne potencijale, a u terpaijskom smislu dovodi do snižavanja anksioznosti, stresa i simptoma depresije, te iscjeljenjaodređenih fizičkih i emocionalnih trauma i psihosomatskih problema.

Za više informacija, molimo, posjetite www.holotropskodisanje.com ili nam se obratite mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tomislavov Dom na Sljemenu, naša nova lokacija, je 'testirana' uz vrlo pozitivan feedback  sudionika, pa ćemo i ovaj intenziv održati tamo.
Na samo pola sata vožnje od centra Zagreba, u predivnoj planinskoj prirodi, naći ćete podržavajuće 'pleme' holotropskih suputnika i iskusan facilitatorski tim, spreman da vas prati gdje god da vas vaša Unutarnja Iscjeljujuća Mudrost povede!


KADA?
19. - 22. OŽUJAK 2020.  
Počinjemo u četvrtak u 17. sati i završavamo u nedelju u vrijeme ručka.
Radionica je zamišljena kao cjelina, djelomično sudjelovanje nije moguće.

GDJE?
Hotel Tomislavov dom, Sljemenska cesta 24, Zagreb, Hrvatska
Ovo je naša nova, ali dobro poznata lokacija :)
Leži na brdima Parka prirode Medvednica usred prekrasne umirujuće prirode.
Iako se nalazi na vrhu planine, hotel je lako dostupan osobnim automobilom i javnim prijevozom.
(automobilom manje od 30 minuta od Zagreba i oko 2 sata vožnje od Ljubljane)

KOLIKO?
Cijena radionice:
Rana prijava -  do20. veljače  – 300€
Puna cijena nakon 20. veljače - 370€
+
Smještaj (3 x uni pansion):
dvokrevetna soba (3x45 €): 135€
jednokrevetna soba (3x57 €): 171€
Trošak smještaja plaćate na recepciji hotela pri odlasku.

Za prijavu molimo ispunite prijavnicumedicinski upitnik, i pošljite ih Marti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili jednostavno odgovorite na ovaj mail :)

Ako osjećate da vam je važno da sudjelujete na ovoj radionici, a financijska situacija vas ograničava, molimo, kontaktirajte nas na: irenaOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dobrodošli ste, upravo takvi kakvi jeste :)

S ljubavlju,
♡ Vaš Holotropic Team ♡