Ovo sam ja - edukativno iskustvena radionica psihodrame

U ovoj edukativno-iskustvenoj radionici upoznat ćete se s metodom psihodrame, gdje ću prezentirati nastanak i ideju psihodrame. Kako je iskustvo najbolji način za razumijevanje učinkovitosti psihodrame, polaznici će praktičnim primjerima iskusiti dobrobiti psihodramske metode. Koristit će različite elemente umjetnosti i igre, uči u različite uloge - čime će spontano doći do ideja i rješenja za pojedine životne situacije.

Budući da većina naših problema proizlazi iz prošlih neadekvatnih odnosa, istražit ćemo kako se osjećamo u odnosu s drugima kad im se pokažemo kao mi – autentični - kakvi zapravo jesmo. Istražit ćemo također kako se osjećamo u odnosu prema samima sebi, te koja je kvaliteta tog odnosa.

Zamjena uloga je glavna psihodramska tehnika te ćemo kroz vježbe na radionici ući u ulogu drugoga (druge osobe), odnosno ući ćemo „u tuđe cipele“, budući da nam sagledavanje situacije iz tuđe perspektive omogućava nove spoznaje. To je trenutak u kojemu počinjemo razumijevati drugog, imamo više suosjećanja i razumijevanja prema njemu te jačamo odnose i poboljšavamo kvalitetu međusobne komunikacije.

Na radionici također možemo istražiti vlastite mogućnosti, granice i ciljeve, načine na koje se ponašamo, razmišljamo i osjećamo u grupi te u svakodnevnom životu. U tri sata radionice potaknut ćete svoj um, tijelo i emocije. U sigurnom okruženju grupe moći ćete dodirnuti, otkriti i pokazat autentičnog sebe – čime otvaramo vrata promjeni.

Tko može sudjelovati?
Psihodramska grupa je namijenjena svim punoljetnim osobama zainteresiranim za osobni rast i razvoj, bilo zbog osobnih ili profesionalnih razloga, bez obzira na prethodno iskustvo rada na sebi, bez obzira na dob, stručnu spremu, zanimanje ili životno iskustvo.

Cijena radionice iznosi 150 kuna. Broj prijava ograničen na 12 osoba.

Prijava i sve dodatne informacije ljubazno molim preko donje prijavnice.

Maja Aqqad,
psihodramska terapeutkinja (ECP)
telefon:+385 921626872
https://naterapijismajom.hr
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
adresa: Ivana Cankara 5,
10000 Zagreb

Mjesto i datum održavanja Karlovac:
MalaScena HD
Frana Kurelca 4
47000 Karlovac
25.02.2020. utorak 17-20 sati

Mjesto i datum održavanja Krapina:
Pučko otvoreno učilište Krapina
Šetalište Hrvatskog narodnog preporoda 13
49 000 Krapina
29.02.2020. subota od 10 do 13 sati