Kundalini Joga dvodnevna radionica u Rijeci: Iscjeljivanje karme

Dragi prijatelji i svi ljubitelji joge i kundalini joge, ponovno ćemo imati priliku uživati u dobrobitima prekrasne kundalini joge ovdje u Rijeci.
U goste nam ponovo dolazi dugogodišnja iskusna učiteljica kundalini joge Sarab Varta Kaur, koja će održati jednu veoma snažnu i moćnu višesatnu dvodnevnu radionicu na temu iscjeljivanja karme predaka i samoiscjeljivanja, putem kundalini joge. Zato ne propustite svoj dolazak i ovu priliku.

Radionica je otvorena za sve jer svi mogu prakticirati kundalini jogu i ovom prilikom steći jedno iskustvo više, ali i pročistiti mnogo toga u svom životu na mentalnom, spiritualnom i duhovnom nivou.
Pozovite prijatelje i proslijedite događaj svima kako bi saznali na vrijeme za ovu vrlo moćnu radionicu.

Subota 14.3.2020. od 18 do 21h i
nedjelja 15.3.2020. od 9 do 12 h.
Mjesto: Porta Libertas, Rijeka, Korzo 2a

SUBOTA 14.3.2020. OD 18 – 21 h
ISCJELJIVANJE KARME PREDAKA I KARMIČKIH RUPA UZ KUNDALINI JOGU
Upravo je sada pravo vrijeme za ovu moćnu radionicu otpuštanja podsvjesnih unutarnjih blokada, uvjerenja, dizanje duhovne svijesti, čišćenje i iscjeljivanje karme. Sve u našem životu slijedi zakon karme, pa tako i Karma predaka.
Naslijedili smo raznorazne obrasce čak i od sedam generacija prije nas kao obiteljsku karmu.
Mnogi od tih karmičkih obrazaca ponavljaju se iz generacije u generaciju, kao što je nasilje, nedostatak novaca, privlačenje istih tipova osoba, pa čak i bolesti. Svi ti obrasci žive u našem podsvjesnom umu.
To je obiteljska karma. Svaki put kad radimo iscjeljenje s našim precima svi članovi naše obitelji će to osjetiti.
Na ovoj radionici raditi ćemo upravo krije i meditacije za to.
Pomoću krija, iscjeliteljskih mantri i meditacija iscjeljivat ćemo se iznutra i izvana, te oslobađati od karme predaka, otvarati mudrosti Beskonačnog. Svatko od nas u sebi može pronaći bol, patnju i sve ono što je vrijedno pročišćenja i oslobođenja iz nas. Na taj način pročišćujemo našu lozu kao i čistimo karmički teret brojnih dragih nam ljudi.
Kada radimo iscjeljivanje karme predaka onda to osjećaju svi naši članovi obitelji. Izravno utječemo i iscjeljujemo sedam generacija u prošlosti i sedam generacija u budućnosti. Pomoću kundalini krija iscjeljivati ćemo emocionalne traume i blokade, iscjelivati ćemo karmu i karmičke obrasce, rane povezane s našim očevima i majkama.

NEDJELJA 15.3.2020. OD 9 - 12 h
SAMOISCJELJIVANJE UZ KUNDALINI JOGU
Probudite svoju unutarnju moć i energiju, pronađite snagu unutarnjeg mira i tišine, iskoristite svoje meditativno stanje uma kroz kundalini krije i meditacije za samoiscjeljivanje. Probudite svjetlost u sebi i otkrijte da već imate tu snagu da sami sebe iscjelite, zahvaljujući svojoj božanskoj prirodi, da u sebi imate tu snagu da mijenjate svoj život, stvarate spokoj i mir unutar sebe i oko sebe.
Kundalini jogom poboljšavamo protok energije kroz meridijane u tijelu, jačamo vitalnost tijela, stvarmao harmoniju i zdravlje.
Pomoću kundalini joge moguče je lijećiti razna oboljenja tijela, uma i duše. Probudi svoju unutarnju moć i potakni samoiscjeljenje.

Prijave i sve dodatne obavijesti na kontakte:
Karla: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na mob 099 2548777
Dragica: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i mob 091 9759304

Donacija za dvodnevnu radionicu (subota i nedelja) samo 480 kn.
Donacija samo za subotu ili samo nedjelju iznosi 300 kn.

Broj mjesta u dvorani je ograničen pa se prijavite na vrijeme.
Obavezna je prijava i uplata akontacije ili cijelog iznosa (podaci za uplatu po prijavi).

Molimo vas da dođite u laganoj pamučnoj, po mogućnosti bijeloj odjeći, ponesete neki šal ili maramu za prekriti glavu za vrijeme meditacija. Ponesite dekicu i jastučić za relaksaciju, bocu vode i... otvoreno srce ♥ Ponesite i papir i olovku. Također nije preporučljivo ništa jesti najmanje 2 sata prije početka radionice.

**VODITELJICA: SARAB VARTA KAUR/DRAGICA KOPJAR,
dragica i gong miskusna voditeljica s dugogodišnjom praksom, zaljubljenica u jogu i glazbu, koja je i sama prolazila kroz raznorazna životna iskustva, učila na njima, transformirala se iz dana u dan, educirala se putem raznih škola, seminara, tečajeva, a to traje i dan danas jer znanja nikad dovoljno. Svoja dugogodišnja iskustva i znanje s ljubavlju prenosi drugima i želi približiti i učiniti dostupnom dobrobiti kundalini joge, svima zainteresiranima.
Sarab Varta Kaur je certificirana KRI - Kundalini Research Institut učiteljica kundalini joge, glazbenica, certificirani gong master (učitelj Don Conreaux), zvučne masaže tibetanskim zdjelama, Theta Healing praktičarka, jedna od prvih učiteljica kundalini joge u Hrvatskoj, humanitarka, volonterka. Vodi humanitarnu udrugu Plavi anđeo. Zaljubljenica u Afriku i Indiju, duhovna putovanja, život u ashramima u Indiji...
Kundalini školu za učitelje pohađala je kod najeminentnijih učitelja u svijetu koji su bili direktni učenici Yogi Bhajana: Sadhana Singh, Karta Singh, Gurmukh Kaur, Gurushabad Singh, Jivan Mukta i mnogi drugi. Završila je Level 1, Level 2 i modul iz Level 3 Internacionalne škole za učitelje kundalini joge prema učenju Yogi Bhajana.
Svoje stečeno znanje i iskustva s radošću i ljubavlju prenosi drugima putem raznih radionica, raznih ljetnih retreatova u Hrvatskoj i inozemstvu, vikend retreatova, redovnih satova.
Osoba je koja iz osobnog iskustva može potvrditi djelotvornost kundalini joge s vibracijama gongova na iscjeljivanje emotivnog, mentalnog i fizičkog tijela.
Nekako uvijek počinjemo od sebe, a onda kada iscjelimo sebe, dobijemo poruku od Univerzuma da se otvorimo za druge, širimo znanje i pomažemo drugima koliko god nam to Univerzum dopusti i ima u planu za nas. Sretna da vam može prenjeti barem dijelić svog dugogodišnjeg iskustva, zato ne propustite ovu radionicu.
Donacije od ove radionice biti će namijenjene humanitarnoj udruzi Plavi anđeo koju vodi Dragica, za siromašnu djecu u Ugandi i gradnju Osnovne škole Blue Angel s dječjim igralištem.

www.plavi-andeo.hr
https://www.facebook.com/udruga.plavi.andeo/
Dobrodošli!
Hvala svima