Yoga & Massage Marathon u humanitarne svrhe!

Preko 50 yoga učitelja i masera iz cijele Hrvatske - više od 30 satova yoge – više od 35 masaža - 4 dana – sve na jednom mjestu – s humanitarnom namjerom – i jaaako puno nagrada!

Pepperthon Vol. 3 - Yoga i masažni maraton koji će se održati od 12.-15. Ožujka u prostoru Velvet Pepper Studija u Vinogradskoj 6, u Zagrebu – četiri dana će postati igraonica i masažaonica za sve uzraste – i to sve s jednim prekrasnim humanitarnim ciljem pomoći najstarijoj udruzi za zaštitu životinja u Hrvatskoj, nažalost opljačkana proteklog tjedna – Noina Arka.

Pepperthon je prvi yoga maraton na ovim europskim prostorima, a već treću godinu za redom okuplja sve entuzijaste koji - ne samo da žive kroz pokreti i meditaciju – već svoju strast rado prenose i nesebično dijele kako u svakodnevnom životu – tako i na humanitarnim događajima poput ovog!

Bilo bi nam jako drago ako biste prepoznali našu namjeru i pomogli nam proširiti glas o Pepperthonu, a mi vas isto tako pozivamo da nam se slobodno pridružite!

Raspored Pepperthona i više o samom događaju dostupno je na web stranicama eventa: https://www.pepperthon.com/ i na društvenim mrežama: https://www.instagram.com/pepperthon_/

Srdačan pozdrav,

Dora Šegović
Yoga Teacher
Velvet Pepper Studio
+385 98 957 0004

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
http://www.velvetpepperstudio.hr/
Vinogradska 6, 10000 Zagreb

 

 https://vimeo.com/351237579

 pepperthon 1