Mjesečno događanje u Angelsu, ožujak/travanj 2020.

TRENUTNO SU SVA DOGAĐANJA U ANGELSU ODGOĐENA !!!
U Angels studiu je uvijek aktivno i zabavno. Pridružite nam se na nekim od programa, dođite na radionice i osvjestite svoju žensku moć i snagu!
1. Gong meditacija – Buđenje proljeća
2. Tijelo i emocije
3. Feminine Workout
4. Hammock Dance Flow

GONG
Termin: 22.03. u 19 sati
Trajanje: 90min.
Cijena: 130 kuna

gong angelsZvučna kupka je ritual u kojemu će nas kupati iscjeljujući zvuci gonga, obasjane u svjetlosti svijeća, kupat ćemo se u meditaciji, iscjeljujućim zvukovima planetarnih gongova tibetanskih zdjela, šamanskih bubnjeva.

Osjetite snagu i moć vibracija planetarnih gongova u ovoj energetski snažnoj ceremoniji. Nakon što UM dovedemo u duboko meditativno stanje duboke relaksacije, različite senzacije u našem tijelu proizvode vibracije, često i emotivne reakcije. Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova ovih prekrasnih tradicionalnih instrumenata preplavit će nas nova kreativna i stvaralačka snaga, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.U svakom slučaju, iskustvo nakon čega ćete se osjećati čistije, odmornije i lakše. Sudionici svjedoče o najrazličitijim iskustvima i senzacijama u toku seanse (toplotu, hladnoću, fizičku bol, različita emocionalna stanja, vizualizacije, itd.), ali na kraju svatko osjeća rasterećenje, relaksaciju, lakoću u tijelu i mir, te jasnoću u umu, kao emocionalnu stabilnost i svježinu i povišen nivo energije.

Više na: https://angels.com.hr/gong-meditacija-budenje-proljeca/

TIJELO I EMOCIJE
Termin: 25.04. u 11 sati
Trajanje: 180 min.
Cijena: 300 kuna  

tijelo i emocijeTijelo i emocije radionica način je kojim se žena spaja s različitim dimenzijama sebe i svojih emocija. Slobodnim pokretom uz vodstvo instruktorice i točno određenom glazbom, tijelom i emocijama prolazimo kroz 12 Emocionalnih ikona. Emocionalne ikone su svojevrsni arehetipovi koji čine ženinu osobnost i duh, a od kojih su nam neki dominantniji, a neki čak i potisnuti u svakodnevnom životu.
Kad pokretom i plesom zaronimo u sve emocije, od tuge i ljutnje, preko zatvorenosti, senzualnosti, nježnosti, seksipila, pa do slobode, radosti, lakoće i slobodne ženstvenosti, osjećamo se autentično, manje zgrčeno i slobodno da izražavamo sebe. Ples je predivna metoda rada na sebi i pomaže da uživamo u tom procesu jer, osim što je duboki rad na sebi, radionica je zabavna i prolazak kroz ikone događa se spontano i s lakoćom.
Više na: https://angels.com.hr/tijelo-i-emocije/

FEMININE WORKOUT
Termin: 19. i 26.03. u 18 sati
Trajanje: 60 min.

FEMININE WORKOUTCijena: probni sat besplatan, a ciklus vježbanja koji traje 4 tjedna je 150 kuna
Program koji predstavlja plesnu alternativu yogi i pilatesu kombinirajući kružne plesne pokrete, vježbe disanja i tjelesno usmjerenu meditaciju.
Body & Emotions povezuje duh i tijelo s emocijama, a dodatno se fokusira na relaksaciju, oblikovanju tijela, otpuštanju mišićne napetosti i meditaciji pokretom. Cilj programa je posvećenost tijelu, prisutnost u vježbanju i trening prilagođen mekanoj liniji ženskog tijela, a rezultat je zadovoljstvo sobom iznutra kao i svojim fizičkim izgledom.
Uživanje u krivulji ženskog tijela, osvještavanje ženstvenosti i snažan trening snage i fleksibilnosti!
Više na:  https://angels.com.hr/feminine-workout/

Hammock Dance Flow
Termin: 28.03. subota u 16:30 sati i 18.04. subota u 16:30 sati
Trajanje: 2,5 sata
Cijena: 250 kuna po radionici
- ukoliko odmah uplatite obje radionice ostvarujete dodatni popust od 50 kuna

Hammock Dance FlowZa koga: početnici bez prethodnog iskustva
Radionica se sastoji od četiri dijela:
1. zagrijavanja i vježbi snage
2. izvođenja elemenata na hammocku (ljuljački)
3. mini koreografije
4. istezanja
Radionica je zamišljena kao uvod u zračni ples te je namijenjena početnicima bez prethodnog iskustva. Kroz seriju početnih elemenata polaznice će se upoznati s rekvizitom, isprobati figure na hammocku te ih na kraju povezati u plesnu točku. Preporučuje se na radionici nositi usku odjeću pokrivenoga trbuha i leđa te s dugim nogavicama. Trenira se bos ili u čarapama.
Više na: https://angels.com.hr/hammock-dance-flow/


algels logo svjetl maliiAngels Body & Emotions Newsletter
Angels Body and Emotions
Medarska 69, ZAGREB
095/9232-470
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.angels.com.hr
www.facebook.com/AngelsDance