POZIV NA PREDAVANJE „KARMA, SUDBINA, DHARMA…“ UZ VOĐENU ENERGETSKU MEDITACIJU

AKADEMIJA ZDRAVLJA VAS POZIVA NA PREDAVANJE „KARMA, SUDBINA, DHARMA…“ UZ VOĐENU ENERGETSKU MEDITACIJU POZNATOG HRVATSKOG ENERGOTERAPEUTA DAMIRA ŠTURMANA

O PREDAVANJU
U petak, 5. lipnja s početkom u 18,30 sati poznati hrvatski energoterapeut Damir Šturman održat će predavanje pod nazivom „Karma, sudbina, Dharma…“.  U drugom dijelu susreta predviđena je vođena energetska meditacija za usklađivanje tijela u cilju ispravnog djelovanja.

Kroz život neminovno gubimo kontakt sa svojim pravim sobom, suštinom onoga tko uistinu jesmo i, prema tome, s našom životnom svrhom. Na dubljoj razini mnogi od nas nose povrede iz prošlosti koje proizvode patnju i sprječavaju nas da budemo na svojem „najboljem“ mjestu. Tako naučimo vjerovati da smo mi naše ličnosti, ponašanja, misli i uvjerenja. Izgubimo se u održavanju i usavršavanju tih naših strategija i zaglavimo u ponavljajućim obrascima, koji su nekoć bili potrebni za preživljavanje. Sve to dodatno nas udaljava od onoga što zaista jesmo i, naravno, od našeg prava da budemo najbolja moguća verzija sebe. Čitavo čovječanstvo traga za odgovorima na ista pitanja: Koja je naša prava uloga i svrha življenja? Što smo dobro učinili u životu i što je dobro koje smo trebali učiniti? Što su karma i dharma, što je naša sudbina, a što slobodna volja? Koji su zakoni prirode i sudbina čovječanstva? Ovo predavanje na jasan i jednostavan način objasnit će nam tko smo i zašto živimo i koji putevi vode do naše slobode i prosvjetljenja. Pomoći će nam u razumijevanju što sve utječe na našu kvalitetu života i kolika je ljudska moć odlučivanja u odnosu na ono nešto što je veće od nas samih. Karmu se najčešće tumači kao utjecaj prošlih života. Riječ je o puno slojevitijem pojmu koji se odnosi na svaki ograničavajući životni obrazac, bez obzira na trenutak njegovog nastanka. Dharma kao unutarnji zakon života i unutarnja priroda čovjeka podrazumijeva i vječnu, kozmičku mudrost, zakon i akciju. Dharma  drži društvo i civilizaciju u zajedništvu putem ispravnog življenja. U širem smislu označava upoznavanje s vječnim zakonima univerzuma koji upravljaju svime. Kad je riječ o karmi i dharmi, tada se pojmovi poput odgovornosti, izbora, prava, uzroka i posljedica spontano pojavljuju donoseći nam višestruka značenja.  Mi smo bića koja razvojem vlastite svijesti možemo postići moćan utjecaj na temeljne elemente vlastitog postojanja - vrijeme, prostor, energiju i materiju.
Postoji put kojim se kroz život možemo kretati na potpuno drugačiji način.
Pridružite nam se na tom putovanju…
Drago mi je da si tu!

O VODITELJU
Damir Šturman, energoterapeut i iscjelitelj s višegodišnjim iskustvom bavi se energetskim terapijama koje dovode duh i tijelo u sklad. Koristi više tehnika kojima razvija sposobnost tijela za samoiscjeljenjem i u konačnici samoizliječenjem, kako bi se osobe prilagodile novom toku energije u svojem tijelu. Razvio je Da-MIR metodu kojom se korištenjem tehnika i meditacija postiže usklađenje energije u tijelu, a time automatski odbacuju prepreke koje mogu izazvati nepoželjna stanja. Samoiscjeljenje se razvija tijekom energoterapeutskog djelovanja, meditacija, edukacijskih druženja na seminarima i radionicama. Živi i radi u Rovinju, ali redovito održava tretmane, meditacije i seminare u čitavoj Hrvatskoj i inozemstvu.

Informacije i kontakt:
http://www.akademijazdravlja.com/
www.facebook.com/Akademija-Zdravlja-116409055192309


Datum
05/06/2020

Vrijeme
18:30 – 21,00 h

Lokacija
Theta centar, Okićka 25, 10 000 Zagreb

Voditelj:
Damir Šturman,  mag. edu.

Prijave i informacije: 
091/1736-234

Cijena:
100,00 kn