Vježbaonice u lipnju u Theta Centru

Ovaj mjesec vježbaonice za theta praktičare su u sljedećim terminima:
ZAGREB: 19.06.2020. od 18 do 21 sat
RIJEKA: 21.06.2020. od 18 do 21 sat
Preduvjet je završen Osnovni tečaj


Lokacije:
RIJEKA: Theta Centar, Udruga Althaea, Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a
ZAGREB: Theta Centar, Okićka 25

Tema je: Kako iskoristiti globalnu promjenu za duhovni rast

Vježbaonicu vodi Nada Šegvić, Master & Certificate of Science of ThetaHealing®
Promjene koje se dešavaju na paneti Zemlji u ovom periodu, izvanredna su prilika da osvijestimo i očistimo karmičke dugove, energiju niskih vibracija koja se nalazi unutar nas. Na ovoj vježbaonici pričat ćemo o tome kako možemo iskoristiti ove promjene za osobni rast i kako se riješiti straha od promjene koji je ugrađen u našu DNK.

Sve što se događa oko nas, utječe na sve razine našeg bića. Mi smo dio kolektivne svijesti cijelog čovječanstva. Ako unutar nas proživljavamo nelagodu i imamo neugodne osjećaje u vezi onog što se događa u svijetu, sad je prilika da se taj materijal izvuče na površinu, osvijesti i očisti prije nego naša podsvijest stvori teške i izazovne životne situacije. Osim toga, osobnim rastom uzdižemo vibraciju cijele planete.

Da bi došli do tih saznanja što se zbiva u nama, iskorisit ćemo znanje velikih psihoanalitičara o mehanizmu projekcije. Na vježbaonici ćete naučiti kako funkcionira mehanizam projekcije, kako na osobnoj tako i na globalnoj razini i čemu on služi. Shvatiti ćete zašto kroz taj nesvjesni mehanizam svoje unutarnje konflikte pripisujemo drugim ljudima i događajima iz vanjskog svijeta i kako upravo kroz taj mehanizam privlačimo neugodna iskustva u svoj život.

Nakon kopanja i otpuštanja vaših osobnih projekcija, dobit ćete instalacije koje će vam pomoći da se izdignete iznad strahova, nesigurnosti i neizvjesnosti iz kolektivne svijesti i prođete kroz promjene s radošću i lakoćom.
Ove vježbaonice će biti održane UŽIVO.

CIJENA: Energetska razmjena za organiziranje vježbaonice je 50 kn.

PRIJAVE:
Za ovu vježbaonicu potrebno se prijaviti preko prijavnice koju ćete pronaći na stranici vježbaonica na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/radionice-vjezbaonice/