ŽENE I PERIOD 9 - Što nas čeka od 2024-2044 godine?

Zašto ćemo biti glavne i utjecajne? 
Komentari najvažnijih svjetskih stručnjaka na polju Feng Shuia i kineske metafizike. 
Napokon dolazi i naše doba :))  doba gdje će najveći utjecaj imati žene srednjih godina (otprilike 35-45 (50) i koje već iza sebe imaju dio životnog iskustva. Žene će postati snažnije, utjecajnije, naći će se na više utjecajnih pozicija u društvu, i postati značajnije cijelom društvu. 

Tržište će biti više podređeno onome što one trebaju. To su uglavnom žene koje već imaju obitelj, djecu i koje imaju određene životne navike i potrebe koje će se trebati uvažavati i ispunjavati.
Svi oni koji žele ići u korak s vremenom morat će se polako prilagođavati novom dobu koje nam donosi period 9 tj element Vatre prema izračunima kroz Feng Shui tj kinesku metafiziku.

To je doba koje nam donosi ogroman napredak u tehnologiji i informatici a pojam brzine biti će dodatno naglašen. Sve što je bilo statično, kruto, stabilno (ciklus 8 - u elementu zemlje koji traje od 2004-2024g)  polako će se morati razvijati u nešto mobilno, pokretno i virtualno. 

Kao primjer ću uzeti neku trgovinu koja je do sada bila vezana statično za neku lokaciju i gdje se posao odvijao tako da su ljudi odlazili tamo kupovati. Mobilnost i sloboda upravljanja vremenom donijet će potrebu da obavljate osnovne zadatke s lakoćom, s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme.
U ovom slučaju statična trgovina trebala bi prerasti u mobilnu ili virtualnu koja će se postaviti i pojaviti u bilo koje vrijeme na bilo kojem mjestu a vi ćete imati priliku to najaviti unaprijed. 
Toliko smo već čuli o virtualnom svijetu no on je već tu, polako ulazi u naš život, malim koracima i mi ćemo ga morati kad tad prihvatit.

Poslovni modeli koji će dobiti na snazi i biti više traženi su oni koji daju odgovor i ispunjavanju želje i potrebe ŽENA SREDNJIH GODINA, a to bi moglo biti vezano i uz brigu o djeci jer će biti važno da je dijete zbrinuto i sigurno.
Zato drage moje ŽENE, (ali i muškarci) promišljajte polako o vremenu koje dolazi, razmislite kako se vi možete tu uklopiti, koje promjene možete uvesti i kakav poslovni model stvoriti te da li će on moći funkcionirati u narednom periodu.
I ja sama razmišljam o tome, i pokušat ću naravno uskladiti  nove ''virtualne'' metode rada ali kroz ljudski i topao način kako se ne bi izgubila ona nježna nit koja nas čini čovjekom.

Želim vam ispunjen i produktivan DAN, budite velikodušni, osjećajni prema drugima i širite svijetlo dalje.
Vaša LanChi 

https://www.domusdecorum.com/project/inspirational-eko-design-mood-board

KLIKNITE I PREUZMITE BESPLATAN  VIZUALNI VODIČ ZA KREIRANJE ZDRAVOG, UGODNOG I POZITIVNOG DOMA

 

Lana Anderson
Domus Decorum
Dizajn interijera-Feng Shui-Zdravo stanovanje

Kontakti: 098/358 634
www.domusdecorum.com
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
FB Domus Decorum interijeri



Image by FelixMittermeier from Pixabay