Grupni tretmani Novog svijeta

ZAŠTO?
U vremenu smo energetskog prelaska iz jedne gustoće (nivoa) postojanja u drugu. Vibracija Zemlje se mijenja, pa tako i vibracija svih živih bića na Zemlji. Prelazimo u Novi svijet.


Ljudi su danas na granici treće i četvrte gustoće postojanja: tehnologija se ubrzava, vrijeme između misli i realizacije se skraćuje, iskustva su vrlo intenzivna i pritišću nas u donošenju odluka. Frekvencija Zemlje konstantno raste i traži da se s njom uskladimo kako bi izašli iz stanja konstantnog stresa.

Za lakšu i bržu prilagodbu promjenama, potrebno se osloboditi energetskih blokada nastalih zbog zarobljenih emocija te promijeniti stavove i vrijednosti. Takve promjene često su teške i dugotrajne, pogotovo kad ih prolazimo sami. No uz naše tretmane možete dobiti dodatnu potporu putem energije Novog svijeta koja ima potrebnu snagu – snagu mijenjanja čovjekovih uvjerenja, stavova, životnih prilika, čovjekove okoline…

KAKO?
Tretman traje oko 45 minuta. Klijent udobno leži u fotelji dok majstor intuitivno pregledava energetski prostor klijenta. Energijom Novog svijeta otvara i čisti energetske blokade, te usklađuje energetsko polje klijenta s energijom Novog svijeta. Dio je određen tehnikama, a dio je intuitivan i prilagođen svakom polazniku osobno. Prilikom otvaranja i čišćenja energetskih blokada, otpuštaju se zarobljene emocije te stavovi i vrijednosti koje klijenta zadržavaju u Starom svijetu i usporavaju njegovu evoluciju.

Možete doći na grupne tretmane petkom (datume možete provjeriti na web stranici ili Facebook-u) ili se možete naručiti za individualni tretman.

Termini: 9.10./23.10./6.11./20.11. od 17:15h
Najava na:
091/602-1175 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Lokacija: Svetice 2, 1.kat, Zagreb